Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ember jóban marahat szakítás után?
Figyelt kérdés
Vagy a folyamatos kapcsolattartás a szakítás ellenére valaki sérülni fog előbb utóbb érzelmileg?? Tapasztalatok?2023. júl. 9. 15:01
1/8 anonim válasza:
Természetesen nem.
Ez a nők álomvilágába létezik.
A csávó megakarja dugni előbb utóbb.
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint senkivel sem maradtam kapcsolatban, ilyen az értékrendem, ezt is várom el a másiktól.
A kapcsolatot el kell gyászolni, aztán továbblépni.
3/8 anonim válasza:
Valamelyik sérül, ha érez valamit még a másik iránt, vagy mindkettő, ez csak akkor működik, ha tényleg elmúltak az érzések és szex sincs benne csakis barátság.
4/8 Sunshinedoll válasza:
Nem. Ha két ember szakítás után is jóban vannak, akkor vagy nem szerették egymást, vagy az egyik még mindig szereti a másikat.
5/8 anonim válasza:
Van amikor az ember évekig benne marad egy kapcsolatban akkor is, ha már mindkét félben véget ért. Ilyenkor már nincs semmi vonzalom, de baráti kötődés maradhat. Ha szépen tudnak szétválni, akkor simán megmaradhat a barátság.
6/8 anonim válasza:
Az ex nejemmel jóban maradtunk. Ha találkoztunk akkor annak mindig szex lett a vége.
Addig nem tudtam normális kapcsolatot amíg vele nem szakítottam vegleg.
7/8 anonim válasza:
Wow, de jók ezek a kommentek! Bezzeg ha én szólalok fel, hogy hát szerintem nem lehet jóban két ex, mindenki nekem esik, hogy milyen kva gyerekes vagyok, hogy nem maradtunk barátok az exeimmel, mert ez a normális, és hogy két ex soem szexel, ha találkoznak, hanem mindig csak beszélgetnek...
8/8 anonim válasza:
Ez nagyon helyzetfüggő, de azért alapvetően azt mondanán: Nincs értelme jóban maradni. Amúgy Te mit éreznél, ha az új párod jóban maradt volna és még mindig jóban lenne az exével? Ismerek olyant aki két exével is jóban van, de egy darabig a szakítás után nem beszéltek. Természetesen van akinek belefér, van, akinek nem. Én nem tartom jó dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!