Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exem nézi a dolgaim?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem nézi a dolgaim?!

Figyelt kérdés

Szóval, nem, nem érdekel az exem csak vicces a helyzet.

Másfél éve szakítottunk, azóta nem tudok róla. Instán megnézte legutóbb a történeteim, amit előtte soha nem csinált. Sőt, az appot se használta mialatt együtt voltunk.

Ez véletlen, vagy eszébe juthattam? Ismerem, tényleg nem használja az appot. Vagy csak rámcsekkolt, nekem szr e azóta az életem?

Gondolom végignézte a fiókom?

Nője van azóta…

Kérlek ne irjatok olyat h ne kombináljak, mert amúgy csak érdekel mit gondolnak mások:D egy kérdés erejéig

az exem szemét volt a végén, azt hitte mindent eltűrök neki, nagyon határozottan kiraktam őt anno.

2023. júl. 6. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt már csak ő tudja valójában, vagy még ő se.

Egyébként lehet, hogy szar a kapcsolata és örülne, hogy a tiéd is szar, vagy előszedne újból, esetleg nosztalgia.

2023. júl. 6. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiert melletted is nézte mások dolgait.
2023. júl. 6. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt régen pl Facebookom se...most van.

Valószínűleg puszta kíváncsiság...

2023. júl. 6. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsi volt. Lehet, rád sem keresett, csak feldobott neki.
2023. júl. 7. 01:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerintem mindenki rákeres olykor régi ismerősökre vagy exekre. Szerintem semmi fura nincs ebben, nekem az lenne a fura, ha valakit egy kósza gondolat erejéig sem érdekelne a másik.
2023. júl. 7. 05:56
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem azért rakod ki ezeket a dolgokat, hogy boldog-boldogtalan nézegesse? Vagy ha nem akarod, hogy lássák minek rakod ki? Más nézegesse, de ez meg az meg amaz ne?
2023. júl. 7. 06:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nézte a profilod?
2023. júl. 7. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát gondolom abból mivel az Instagram történet kiírja hogy ki nézte meg 😂Viszont ha már azt megnézte szerintem egyértelmű hogy csekkolta az egész instáját
2023. júl. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!