Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes felfedni komoly dolgaim?
Figyelt kérdés
33 éves elvált férfi vagyok 2 gyerekkel (nem velem élnek). Elkezdenék ismerkedni. Mikor éri meg elárulni a gyerekek létét? Egy ismerősöm hasonló cipőben az első randin szokta és ezzel gyakran el is íjeszti a nőket. Érdemes a legelején már az ismerkedés, randira hívás előtt, vagy jó az első randin. Nyílván nem titok, és el is kell mondani hamar. Valószínűleg anyukák esetében ez kevésbé probléma, de nem feltétlenül szingli anyukák jönnének szóba nálam.2023. febr. 5. 11:52
3/10 anonim válasza:
Randi előtt érdemes az alap paramétereket azért letisztázni.
4/10 anonim válasza:
Kisgyerekes elvált anya voltam, tapasztalatból írok: akinek a gyerek kizáróok, annak az lesz a negyedik randin meg öt év után is. Jobb, ha ezeket minél előbb kiszűröd. Csak pazarolod az időt, és nehezebb lesz hetekkel később szakítani, mikor megkedveled.
5/10 anonim válasza:
Én már mielőtt randiznék vhogy elmondanám az illetőnek, mert lehet nem is randizna veled így. (Én legalább is magamból indulok ki, és nem örülnék ha egy randin derülne ki) mert nekem kizáróok és nem randizom egyáltalán apákkal.
7/10 anonim válasza:
Gyermektelen nő vagyok és az is akarok maradni. Én már az első randi előtt tisztázom ezt a férfival, így gyerekessel eleve nem is randizok.
Hogy ellhalgatod a gyerekeidet, ez szerintem nagyon gáz. Egyrészt mintha szégyellenéd őket, másrészt mintha a p.nci megszerzése fontosabb lenne, mint a gyerekeid.
Hidd el, ha én nem akarok gyereket és ezt a második randin tudom meg tőled, úgy otthagylak, hogy olyan gyorsan még pislogni se tudsz. De a tizedik randin is otthagynálak, szóval ez egyáltalán nem jó őtlet. Akinek nem kell gyerek, annak soha nem kell, akármikor mondod el.
8/10 anonim válasza:
Az első randin azért érdemes szóba hozni, de az sem baj, ha előbb kiderül. Teljesen egyet értek az előttem szólóval, akárhányadik randin otthagylak, ha kiderül, csak így még gázabb, ha elhallgatod. Ha valakit meg nem zavar, akkor az első randin sem ijeszted el.
9/10 anonim válasza:
Ird ki az adatlapodra. A nok a kozvelkedessel ellentetben mindig elovassak, hogy mielott talalkoznak valakivel. Igy csak azokkal fogsz randizni, akinel ez mar nem gond. Ezt az elijesztos dolgot sem ertem. Mi vagy te cukrosember? Csalogatod, edesgeted a masikat, majd amikor csapdaban van razuditod, hogy nesze? Milyen aranyu sikerre szamitasz?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is így gondolom. Páran félre értették a mondandómat, de sebaj.
2023. febr. 5. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!