Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy lelkes volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy lelkes volt az első találkozás előtt,most viszont nem válaszol. Érdemes még írni neki?

Figyelt kérdés

Neten kezdtem el beszélgetni egy lánnyal. Másik városban lakik és az ünnepek miatt nem tudtunk találkozni. December végén megbeszéltük hogy Januárban összehozzuk a talit,majd boldog új évet kívántunk egymásnak.

Aztán Január elején írtam neki és elhívtam talira,de nem válaszolt. Egy nappal később megint elhívtam,de arra sem válaszolt.

Az ismerkedés alatt igencsak lelkes volt. Ráírjak egy harmadik üzenetet vagy hagyjam? Eléggé idegesít hogy így ignorál. Nem tudom mi baja van

2023. jan. 12. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen hívnád el harmadszor is, arra se fog válaszolni. Lehet történt valami, ami miatt már nem akarja folytatni, lehet túl sok idő telt el és már megkopott a lelkesedése vagy megismert valaki mást. Persze szólhatna, hogy részéről ez ennyi volt, de a lényegen nem változtat. Ő már nem akar találkozni, azért ignorál. Kizárt, hogy nem vette volna észre az üzeneteket és ha megint írnál, akkor arra már reagálna.
2023. jan. 12. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Voltam én is hasonló helyzetben. 2 hét jókedvű beszélgetés után mi ugyan találkoztunk, de elég vacak hangulatban volt az első randi, és utána bevallotta, hogy még mindig a volt pasiját szereti.
2023. jan. 12. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes. Nekem kolléganőm volt olyan, hogy hitegetett talival, mikor lemondtam róla, épp születésnapja volt, hát akkor már csak felköszöntöm, erre visszaolvasta és írta hogy bocsi, persze, hogy talizhatunk. felbátorodva rögtön írtam neki,de megint eltűnt. :D Most én is búék-ot kívántam neki, ezt persze megint olvasta, de legalább most már nem ígért semmit. Viszont megláttam tinderen... hát, sok sikert ezzel a hozzáállással.
2023. jan. 12. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 ja az ilyen kolléganőknél gyakori az üres hitegetés. Én nem is egytől kaptam, hogy majd megbeszéljük a találkozót, pedig aztán napi szinten irogatok az egyikkel a másikkal meg időnkét órákat telefonozok. Előbbivel kavartam is párszor. Ő folyton hiteget, hogy jó lenne találkozni, meg rajta van, de tenni nem tesz érte.
2023. jan. 12. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki,nem érdekled, csak nyilván gyáva ezt közölni veled.Nincs értelme keresned ezek után.
2023. jan. 12. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem meglepő, úgy látom ez ma a kötelező viselkedés lányoknál. Én is mindig így járok, én ráadásul személyesen beszéltem meg vele hogy lesz még találkozó, és igent mondott...

Sajnálom hogy ezt kell mondanom de felejtsd el, csak szórakozásra voltál jó, ahogy ez általában manapság lenni szokott. Az vigasztaljon, hogy nagyon nem vagy egyedül.

2023. jan. 12. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Még nem találkoztatok, nem válaszol.

Mit gondolsz, mennyire kötődtök egymáshoz?

2023. jan. 12. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges, ez a csaj mással talizik, nem veled.
2023. jan. 12. 19:35
 9/10 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ebből sajnos már semmi nem lesz
2023. jan. 12. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Nem véletlen nem válaszol.
2023. jan. 12. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!