Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmondok egy barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondok egy barátomnak magánjellegű dolgaim vagy leírom, az normális hogy a párja "beleturkál"?

Figyelt kérdés

Jelezte egy ismerősöm hogy a nőjének nem tetszene ez az ha ezt azt írok.

Engem meg zavar hogy a magánjellegu dolgaim(a párom a barátja és a páromról volt szó) neki kiteregeti..

#magándolog
2021. dec. 6. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Attól függ.Szerintem a legtöbb pár szokott beszélgetni barátok dolgairól, közös ismerősökről, pletykákról.Ha kifejezetten megkérted hogy ne mondja senkinek, az baj.
2021. dec. 6. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én is szoktam beszélni a párommal a barátaimról, de csak általánosabb dolgokat mesélek el, amit tudom, hogy az az illető is simán elmondana neki. Ami bizalmasabb infó, azt nem teregetem ki. Nem is kell külön szólni, hogy mi titok, ez általában elég egyértelmű szokott lenni.
2021. dec. 6. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval ha jól értem, a pasidról panaszkodsz a pasid haverjának és meg vagy sértődve, mert ő elmondta a barátnőjének? 😂
2021. dec. 7. 03:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem. Nem panaszkodom.

Csak egy masik kerdesben azt irták, hogy a baratokkal szemben is undorito lenne, ha vki párja a telojában kutat.

A kérdés arrol szolt megadnàd e a telefon kódod a párodnak vagy ilyesmi.

2021. dec. 7. 07:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem normális. Ezért utálom ezt a telefonban turkálgatást... Az egy privát dolog, senkinek semmi köze nincs a másik magánbeszélgetéseihez, sem semmihez, amit a telefonján tárol. Az egyedül neki van ott, nem másnak. Lassan már én sem tudom, hogy kinek mit írhatok, mert nem tudom kinek a párja olvasgatja azt, amihez semmi köze.
2021. dec. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!