Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire normális ha évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális ha évek óta nincs szexuális vágyam? 27F

Figyelt kérdés
18-20 éves koromban még elég gyakran volt hosszan tartó merevedésem, viszont pár éve egyáltalán nincs és nem is érdekel a szex.
2021. dec. 5. 08:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Lehet lelki trauma, ezt így nem lehet megmondani, bár ha volt pár éve és még 27 vagy, akkor szerintem nem normális.
2021. dec. 5. 08:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Olyan 20-21 éves koromig volt. Aztán teljesen eltűnt. Meg azóta depressziós, magamba forduló is vagyok, meg elég ingerlékeny.
2021. dec. 5. 09:00
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
És nem látsz összefüggést a depressziód és a nemi vágyad elmaradása között? Szerintem ott kell keresgélni.
2021. dec. 5. 09:03
 4/16 anonim ***** válasza:
9%
Az is gond ha nincs az embernek már nemi vágya?
2021. dec. 5. 09:04
 5/16 Noren1989 ***** válasza:
23%
Gyógyszert szedsz?
2021. dec. 5. 09:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Eleve nem volt nagy szexuális vágyam, hébe hóba előjött, de akkor nagyon, meg ha pl masztizni akartam akkor simán felállt. Ezt most már teljes mértékben lehetetlen elérni, soha nincs szexuális vágyam és nem is áll fel soha.
2021. dec. 5. 09:05
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez elég sok minden lehet. Azzal nem sokra mész ha mi is beszállunk melléd a találgatásba.

Ha nem zavar akkor, akkor próbálj meg együtt élni vele, ha meg zavar, akkor ki kell vizsgáltatni magad, hogy hormonális eredetű, vagy esetleg pszichés!

2021. dec. 5. 09:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem normális. Lelki és/vagy testi probléma áll a háttérben. Menj orvoshoz.
2021. dec. 5. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem normális. Erre a betegségre tüneti kezelést tudnak adni gyógyszerek formájában. A gyökérokokat viszont nem tudják megszüntetni.
2021. dec. 5. 09:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Hormonszintet hol mérnek? Erre gyanakodtam én is, mert egyéb fizikai panaszom nincs. Vagyis kiütések is megjelentek főleg a hátamon nagyjából egyidőben ennek kezdetével. Bőrgyógyász felírt rá krémet de nem használt egyik sem. Mondjuk az érdekes hogy több helyen magas tesztoszteronszintet írnak kiütések okának, míg a libidó hiány, merevedési zavar, depresszió alacsony tesztoszteronszintet jelezhet...
2021. dec. 5. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!