Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha a pasi szakítás nem beszél rólam egyáltalán a barátainak,meg sem említ senkinek engem,szóba se hoz engem??
3 hónapja szakítottunk.van 1-2 közös ismerősünk és nem beszél rólam velük a szakítás óta.A közös ismerősök kérdezgették 1-2-szer rólam,de nagyon szűk szavúan válaszolt nekik,azonnal terelte is a témát.
Az ex pasim minden nap találkozik velük amúgy.én csak neten szoktam beszélni velük ritkán.
Szóval még odáig vagy érte :)
Lépj túl rajta.
Ő túllépett rajtad.
Én valahogy úgy járok hogy az én exeim viszont elég erősen rosszhírem keltik, és mindenkit ellenem fordítanak, ami miatt még a haverjaik sem állnak velem szóba. Így enyhítenek a fájdalmukon, hogy minél kisebbre értékelnek azt hiszik akkor az kevésbé fáj hogy elveszítettek. Ez ilyen önvédelm reakció náluk.
Aki nem beszél a szakitásról(nem hordja le az exét, vagy nem nyivákol meg sír, szerintem azt ugy meg se hatja a szakítás,lezárta lépett és kész)
Folyt Ja es attol is félnek nem e vmi haverja majd rámstartol ha tudják hogy szabad a terep, ezért is megy a rosszhírkeltés.
Valahogy olyan hülyék az emberek hogy azok meg egyszerűen hisznek a sok kamnak és semmit nem tudnak valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!