Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kit szeret? A barátnöt akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeret? A barátnöt akit kezdetek óta csal, vagy a szeretőt akivel nem szakított hiába lett kapcsolata, szeretönek is van párja, képes úgy szeretni a párját hogy közbe meg a szeretőt megtartotta magának

Figyelt kérdés

2023. jún. 27. 10:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem.
2023. dec. 22. 22:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen kristalytiszta, hogy a foglalt csajt akarta es akarja, de az nem vallalta ot fel. Mi a kerdes itt?
2023. dec. 23. 18:51
 33/37 anonim ***** válasza:
Ezt max egy cuckoldra gerjedő pasi esetében tudnám elképzelni , hogy egy ilyen nővel teljesen jól érezné magát !
jan. 13. 12:48
 34/37 A kérdező kommentje:
#33 hogy érted hogy egy ilyen nővel?
jan. 17. 07:32
 35/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :

Ezt úgy értem , hogy amennyiben egy nőről van szó , aki csalja a párját , meg a szeretőjét stb , ha jól sikerült értelmeznem .

Ha nem értettem meg a kérdést , akkor elnézést kérek , de akkor ez esetben kérlek , hogy világosítsál fel .

33 - voltam .

jan. 17. 12:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Hogy jön ide a szeretet?
márc. 17. 21:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Ha nem hagytad volna el, akkor a nő hagyta volna el a szeretődet, mert nincs olyan nő aki többszöri megcsalás után ne hagyná el az ilyet előbb vagy utóbb. Egy nő ha hosszú idő után is, de egyszer kiáll magáért mert tudja mit ér, így hosszútávú maradása nem lett volna. Itt szó sincs arról hogy szeretett téged. Az ember olyannal jön össze aki ANNYIRA nagyon megfog, de ha úgy látta volna hogy te olyan vagy aki miatt elhagyta volna a párját, már régen megtette volna. A szeretőt arra tartják amire, sosem értettem a szeretők miért érzik magukat olyan fontosnak, miközben csak eszközök, kellékek. Az sem számít mennyi idő telt el. A legtöbb férfi szemernyit sem tudja barátnőként elképzelni a szeretőjét, mert emberileg nem tartják alkalmasnak rá. És még csak nem is hülyék, mint esetedben, aki simán megetette veled hogy szeret téged, pedig nem. Gyanítom a barátnőt sem, csak valami több van benne kicsivel, és valami köti is hozzá. Miért szakítottál vele végül? Meguntad hogy játszik vagy túl nagy volt a bukta veszély, és tartottál hogy sül ki?
márc. 28. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!