Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit szeret? A barátnöt akit kezdetek óta csal, vagy a szeretőt akivel nem szakított hiába lett kapcsolata, szeretönek is van párja, képes úgy szeretni a párját hogy közbe meg a szeretőt megtartotta magának
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 10:36
11/37 anonim válasza:
Tudod mit érdemelne? Hogy egyszerre mind ketten elhagyjátok
12/37 A kérdező kommentje:
#11 Teljes igazad van, Én már szakítottam vele
2023. jún. 30. 12:32
13/37 A kérdező kommentje:
#11,De a barátnője nem hagyja el, mert már 2szer is megtudta hogy vagyok neki és mai napig sejti, hogy vagyok neki ( ezt Ö monta az exem)
2023. jún. 30. 12:39
14/37 anonim válasza:
Kicsit, ha magad mogott hagynad a gyerekkort, akkor talan megtanulhatnal felnott modra elni, es nem kozhelyekkel beerni az esemenyek leirasat. Mekkora luzarnak kell ahhoz lenni, hogy valaki az erzeseirol kozhelyekkel kommunikalja? Es mekkora luzernak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt meg lenyelje? Nem csodalom, hogy te lettel a szereto, a lyukon kivul sok mindent nem ertekelt benned. Talan a farkat kiveve.
15/37 anonim válasza:
Megint te? Még mindig itt tartasz? Lyézusgyerele😭😭😭
17/37 anonim válasza:
Terítsd a lapokat a szerető párja felé, aztán lépj túl az egészen.
Exeddel ne törődj, tiltsad, töröld mindenhonnan, ha nem muszáj valami miatt kommunikálnotok egymással (közös gyerek, cég stb.).
Önző phéreg az ilyen, egy normális férfi soha nem tenne ilyet a nővel, akit szeret! Soha sem szeretett egyikőtöket sem. És igazán saját magát sem szereti, különben nem tenne ilyen lélekaprító dolgokat.
18/37 anonim válasza:
A kettobol rak ossze maganak egyet.
Vagy, azt a not szeretne egy az egyben, akinek pasija van. Es ha a no nem akarja elhagyni a pasit, akkor o is abban a felallasban lesz, igy nem eszi szet a feltekenyseg.
Most ertem, hogy az a kerdes lenyege, hogy utalkozzunk a pasin, de gyakorlatilag ez.
19/37 anonim válasza:
Van a párja aki a lelki támogatója és van a szerető aki a szexuális igényeit szolgálja ki, nincs mit ezen ragózni.
20/37 anonim válasza:
Hu ilyen nekem is volt, elküldtem végül.. egy ilyen felállást nem lehet bírni. Nálunk én őt szívvel szerettem nagyon nagyon, de nem mertem vele összejönni úgy igazán, mert semmiben nem passzoltunk, plusz látszott rajta hogy megbízhatatlan. Így ő a másik nővel maradt, de azért engem is meg akart tartani.. nehéz volt, de elküldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!