Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartottad a közös képeket az exekkel? Megnézed néha?
Figyelt kérdés
Én megtartottam, viszont sosem nézem. Egy barátom szerint ez furcsa, hiszen ha úgyse nézem, miért nem törlöm.
Ti hogy vagytok ezzel?
25 N
2023. jan. 18. 14:40
1/21 anonim válasza:
Nem. A próbálkozásom ellenére nem sikerült békében elválnunk, de egyébként se lennék kíváncsi rá.
2/21 anonim válasza:
A gyerekkori képeit se nézegeti az ember. Mégis az élete része és nem akarja törölni.
3/21 anonim válasza:
Megtartottam :DDD
Nagyon ritkán megnézem őket, hogy aztán két hónapig depressziós legyek. :DDD
4/21 anonim válasza:
Jaj volt egy pszicho kontrollmániás féltékenykedő exem, az ugyanezt mondta…mondom mi közöd van hozzá, hogy mit törlök és mit nem? Sose nézegettem vissza őket, csak lusta vagyok törölgetni, jobb dolgom is van.
5/21 anonim válasza:
Megvan, mert emlék, de minek nézegessem? Attól hogy szakítottunk még volt együtt közösen pár jó évünk, ezt miért akarnám kitörölni?
6/21 anonim válasza:
Nem szoktam semmilyen kepeket tartogatni, maximum a macskasakat tartanam meg, ha elpusztulna, ra szivesen emlekeznek. Egy ex azert altalaban nem ez a kategoria, akit direkt nezegetni akarnek. Csak a tarhelyet foglaljak ezek a kepek.
9/21 anonim válasza:
Nem törlök képeket. Nézegetni nem szoktam.
10/21 anonim válasza:
Én az összes képet lementettem a gépemre egy mappaba a telefonomrol, úgyhogy a készüléken semmi nincs. A gépen levő napokat meg nem nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!