Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartotad volna?
Figyelt kérdés
Volt exemtol mielőtt elvaltunk tett a dobozokba egy közös képet. De sosem vettem elő mindig a szekrényben volt aztán mikor az új párommal össze költöztünk össze tepten a képet.2023. jan. 6. 15:00
1/5 anonim válasza:
Ha szép emlék volt vagy jelentős akkor igen. Ha nem jelentett semmit szinte akkor nem.
2/5 FoxtrotLidérc válasza:
Az első volt, amikor azzal az exemmel, akivel közös házat vettünk mindent elintéztünk, az ÖSSZES előhívott képet kihordtam az udvarra, lelocsoltam zippo-val és felgyújtottam. :))) Közben a szomszédok nagy nagy örömére fullkakaón bőgettem a Children of Bodomtól a Burn in hell-t... 😆😆😆😆 "WELL I'VE PLAYED WITH FIRE BUT DON'T WANT TO GET MYSELF BUUUUUURN!" Igen, gyerekes volt. De k-va jól esett... 😅😅😅😅
3/5 anonim válasza:
Nekem egy dobozban megvannak az előhívott képek az exemről, de a szülői házban hagytam őket, nem vittem a párommal közös albérletbe. Digitálisan szintén megvan minden, ezek is hozzám tartoztak valamikor.
4/5 anonim válasza:
Nem, előhívott képet nem tartottam volna meg. Digitálisan el vannak rakva, de nem nézegetem, csak egy biztonsági mentés mélyén.
5/5 anonim válasza:
Szeretem az Internacionálét, de nem vagyok híve annak, hogy a "múltat véglek eltörölni" bölcs dolog lenne.
Az emlék az emlék. Életünk része. Ez még nem jelenti azt, hogy oda vágynék vissza. Nyilván ha valakivel együtt vagyok, azt azért teszem, mert őt szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!