Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítana érvként, hogy megtartotok egy alkalmi kapcsolatból származó babát az apa kérésére, mert az apáról kiderül, hogy amúgy nagyon jómódú?
Tehát alkalmi kapcsolatból teherbe esel a húszas éveid legvégén, van egy egész szépen ívelő karriered, és elvagy egyedül, nem szeretnéd vállalni, de korrekt vagy, ezért felkeresed a férfit, és mondod neki, hogy ez van.
Az ő reakciója viszont teljesen más, már 30 fölötti, egyedül él, és szeretné, hogy megtartsd a magzatot, és erre "érvként" bemutatja, hogy több (sok) ingatlanja van, befektetései, gond nélkül tudnátok élni.
Nem tartanám meg és főleg nem kötném össze az életem egy alkalmi kufircos "ismerőssel".
Ha amúgy nem akarok gyereket és/vagy a karrier miatt nagyon rosszkor jön, akkor egyértelmű lenne a kérdés, bármit is akar a pasi.
Ha amúgy nem lenne bajom azzal, hogy megtartsam, akkor eleve nem jelzem a pasinak a helyzetet, csak megszülöm "apa nélkül" a gyereket.
Semmilyen esetben nem hiányozna, hogy a pénzeszsák, akivel csak kefélni járok össze, dirigálni akarjon.
Nem.
Attól az a gyerek még ott marad nekem minden napra.
Ha nem szeretném megtartani a gyereket, akkor nem is fogom. Egy gyerek sokkal nagyobb felelősségel jár, mint pusztán az anyagiak.
Ha megtartanám, akkor viszont biztos egy komoly és hosszútávú párkapcsolatba szülnék gyereket. Igazából azt se tudom magamról elképzelni, hogy egyéjszakás kalandnál ne védekezzek. Hatalmas nagy felelőtlenségnek tartom.
En igent mondanek, de 20-as eveim vegere amugyis szeretnek egy gyereket meg szeretek egyedulallo lenni, szoval ha megtehetnem vallalnam az egyedulallo anya szerepet is. Ezert nekem igy, hogy a gyereknek jo jovo is van biztositva csak meg jobb is lenne.
A kerdesben szereplo no elvileg nem akarja megtartani, de szerintem maskulonben nem kereste volna fel a volt alkalmi partneret. En csak siman elmennek akkor abortuszra, de nem keresnem meg az egyejszakasomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!