Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen csoportok, oldalak?
Biztos van, csak akkor koppannak amikor kiderül, hogy mind a 40 férfi és "kolbászfesztivál" van.
Tudod, mint a viccben amikor az ausztrál redneck meglátogatja a szomszéd srácot a semmi közepén (egymástól is kilométerekre laknak) meghívja a "bulijába" és közli vele, hogy nagy italozás, buli és szex is lesz. Aztán mikor a másik visszakérdez, hogy hogyan öltözzön, közli vele a "meghívó", hogy "mindegy, csak mi ketten leszünk"
engem nőként érdekelne ilyen csoport. +1 Juliska
Amúgy miért nem csinálunk mi egy ilyen csopit kérdező? Meg lehetne szűrni kiket veszünk be.
Köszi a válaszokat!
#5- engem is érdekelne, éppen ezért kérdeztem. Csak az a baj, hogy elég sok időt elvenne, egy ilyen és az embereket is meg kellene rendesen szűrni..,de simán benne lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!