Az új magyar közösségi oldal, a HunDub a szélsőséges csoportok és összeesküvés-elméleteket hirdető oldalak játszótere lesz?
A HVG írt egy cikket a HunDub-ról. Abban azt írták, hogy átlagemberek eddig nem igazán használják, az összeesküvés hívők és a szélsőségesek ellenben már el is lepték az oldalt.
A Vadhajtások, a Facebook által gyűlöletbeszéd miatt kitiltott Toroczkai László, a Mi Hazánk párt és hasonlók aktívak eddig ezen a felületen.
Majd kiderül, azért eddig inkább vicces számomra, hogy a "– A Hundubot tényleg a közösség alakítja, és a hazai közösség mindig kreatívabb, mint néhány külföldi milliárdos"
eddig pedig annyiban merült a ki a kreativitás, hogy lemásolják a facebook felületet, meg nem olvassák át, mielőtt kiteszik(bár ez ma már kezd természetessé válni).
Akinek van erre ideje, hát váljék egészségére. Én a facebook-t is kapcsolat tartásra használom, nem pedig hírek, politikus nyilatkozatok olvasására. Mindent összevetve fenn vagyok 5 közössége oldalon, nekem ennyi bőven elég.
A HVG az egyik legnagyobb összeesküvés gyártó oldal.Errol ennyit
És nem szeretnek borotválkozni, sok közöttük a pajeszos.
Nem, ide fognak összegyűlni akik fel vannak háborodva mert az fb kitiltotta őket.
Olyasmi lesz mint a vadpatkányok, ugyanúgy kibannolnak csak gyorsabban mint az fb.
Ezek vinnyognak állandóan a szólás szabadság miatt, mert nem írhatják le fb-re hogy "írtani kell a zsidókat"
Újabb undorító buborék a széljobber patkányoknak.
A facebook az volt?!
A HUNDUB.COM -on nincs cenzúra.
A facebook-on már kőkemény cenzúra van, gyakorlatilag diktatúra,
szabályos virtuális világállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!