Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megtartottad a közös képeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartottad a közös képeket az exekkel? Megnézed néha?

Figyelt kérdés

Én megtartottam, viszont sosem nézem. Egy barátom szerint ez furcsa, hiszen ha úgyse nézem, miért nem törlöm.

Ti hogy vagytok ezzel?

25 N

2023. jan. 18. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem törlöm, minek? Max ha ciki kép, pl fintorog rajta és ronda, akkor törlöm. A jókat minek töröljem? Úgyse nézegetem, de hát elfér.
2023. jan. 18. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Megtartottam. Valahol itt kallódnak egy dobozban képek, pendrive-ok. Majd ha a kezembe akad megnézem. Sőt még a volt férjem exeivel készült képekből is volt itt egy album. Költözés után találtam meg. Nem dobtam ki. Normálisan váltunk el. Szóltam neki, aztán amikor erre járt, elvitte. Nem zavart akkor sem, amikor még házasok voltunk, hogy itt vannak. Ezek emlékek, amik hozzátartoznak az ember életéhez. Nem kell mindent eltörölni a föld színéről, csak a helyén kezelni.
2023. jan. 18. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Megtartottam őket. Rendszeresen nézegetem és szenvedek...

Szeretném elfelejteni őt. De kimondhatatlanul szerettem, minden tekintetben annyira magasra tette a lécet és olyan csodálatos volt vele hogy soha nem fogom. 38/f

2023. jan. 18. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:

Mennyi idő telt el?

2023. jan. 18. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Még 3 hónap se.
2023. jan. 18. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
dartstáblára tettem a képét.
2023. jan. 18. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

En csinaltam magamnak valami noname messenger csoportot amiben csak en vagyok benne. Oda bekuldtem a kepeket. Van par polaroid is, azokat a szekrenybe elraktam

Igazabol senki kepet nem tudom sose kitorolni. A telefonombol kitoroltem de ott meghagytam oket. Ma mar mashogy gondolok ra, nem haraggal. Nem nezegetem soha a kepeket csak megvan a tudat h megse toroltem ki oket

2023. jan. 18. 23:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kitöröltem az összeset. Bántalmazó kapcsolat volt, nagyon kevés szép emlékkel. Soha többé nem akarom az illetőt látni még fényképen sem.
2023. jan. 18. 23:33
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
2023. jan. 19. 08:21
 20/21 anonim ***** válasza:

19 fujj ne haragudj de nagyon el vagy hizva , mentalis problemakkal is kuzkodsz az 💯%

Menj edzeni na de mindegy te tudod

2023. jan. 20. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!