Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartottad a közös képeket az exekkel? Megnézed néha?
Én megtartottam, viszont sosem nézem. Egy barátom szerint ez furcsa, hiszen ha úgyse nézem, miért nem törlöm.
Ti hogy vagytok ezzel?
25 N
Megtartottam őket. Rendszeresen nézegetem és szenvedek...
Szeretném elfelejteni őt. De kimondhatatlanul szerettem, minden tekintetben annyira magasra tette a lécet és olyan csodálatos volt vele hogy soha nem fogom. 38/f
En csinaltam magamnak valami noname messenger csoportot amiben csak en vagyok benne. Oda bekuldtem a kepeket. Van par polaroid is, azokat a szekrenybe elraktam
Igazabol senki kepet nem tudom sose kitorolni. A telefonombol kitoroltem de ott meghagytam oket. Ma mar mashogy gondolok ra, nem haraggal. Nem nezegetem soha a kepeket csak megvan a tudat h megse toroltem ki oket
19 fujj ne haragudj de nagyon el vagy hizva , mentalis problemakkal is kuzkodsz az 💯%
Menj edzeni na de mindegy te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!