Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit szeret? A barátnöt akit kezdetek óta csal, vagy a szeretőt akivel nem szakított hiába lett kapcsolata, szeretönek is van párja, képes úgy szeretni a párját hogy közbe meg a szeretőt megtartotta magának
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 10:36
21/37 anonim válasza:
A barátnőt biztos nem szereti ha csalja. Vmi erdek köti hozzá barmi.
Vagy azért van vele mert mint mond más stb .
Ne sexelj vele es ha akkor is akar téged akkor téged szeret. Ha nem sexeltek többé amig nem rendezi az életet, és úgyis szeret akkor szeret
.
22/37 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Az előző ámokfutás... csak ha valaki lemaradt volna róla...
23/37 anonim válasza:
Igen kepes szeretni a parjat, csak valamit nem kap meg ezert keres kulso kapcsolatot a szereto altalaba nem szoktak szeretni csak azt amit ad. Legegyszerubben ugy tudod kideriteni ha megkerdezed miert szeret. Ha azt mondja h a torodest amit adsz neki akkor tuti nem teged magadert.
24/37 anonim válasza:
Azért 10 évig futni egy pasi után akinek kapcsolatra még sosem kellettel... Elég beteg dolog
25/37 anonim válasza:
Szerintem lehet 2 embert szeretni csak másképp
26/37 anonim válasza:
A szeretőt. Én voltam a barátnő, akit a kezdetek óta csalt, a szeretőnek szintén volt párja. Én megtudtam és borítottam, mi szakítottunk, a szerető meg összeházasodott a párjával. Az is hatalmas önbecsüléssel rendelkező pali amúgy, hogy elvesz egy ilyen rib.ancot :D
27/37 A kérdező kommentje:
#26 hogy tudtad meg hogy kezdetek óta csalt ?
2023. szept. 8. 17:36
29/37 anonim válasza:
"Állítsa szerint, engem a szívével szeret,barátnőjét a fejével."
Ez nagyon béna szöveg. Nehogy bedőlj neki, nem zenésítette még meg?
30/37 NTBS válasza:
A szexet és saját magát, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!