Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel az egésszel elérni ?
1 éve szakítottam vele végleg,nem változott semmit !
Vissza kanyarodva ... tavaly nyáron meg keresett adjak nei még egy esélyt ...legyen mert jó fej vagyok . Találkoztunk el jött a házam elé,váltottunk pár szót,beszélgettünk mondtam ,hogy én már kora reggel bent voltam a munkahelyemen vártam a szerelőket mivel elromlott a klíma ,és a wifi is vacakolt. nem kértem semmire még annyit se hogy tud e valami jó szerelőt erre egyből rá vágta Ő NEM SEGÍT !!!! na ott pislogtam egy hatalmasat (nem értettem a miértet!!) ez persze a közben volt h el kísért ebédelni ... Aztán arra lettem figyelmes (pont hívtak)hogy húzta a száját,el kezdett be szólogatni... na mondom oké ,rosszabb lett mint előtte itt fejeztem be vele egy életre ,haza mentem ,utána közöltem vele soha többet ne keressen a válasza RENDBEN ! ... el telt 9 hónap az egyik társkereső appon (nem tudom hogyan) küldözgetett szívecskéket...ott ismét közöltem vele ,hogy nagyon csúnyán és undorítóan viselkedett teljesen alaptalanúl és el kezdett utána bombázni üzenetekkel (TILTOTTAM MINDENHOL!!!) mire volt jó ez az egész ?? ÉN egyszerűen nem tudom hova tenni ! 40 éves férfiról van szó.....
"csak agyalok rajta ha már velem csinálja ..."
Én egy percig nem agyalnék azon, akivel végleg szakítottam.
És főleg nem engedném vissza az életembe.
Oka volt annak, hogy szakítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!