Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megijedt a kapcsolattól, és kihátrált miután a szexben is többször csődöt mondott, van még esély, hogy visszajöjjön? Hogyan tudom elérni? Kollégám, és kerül azóta, kifejezetten tartja a távolságot, de szeretném ha ez még működhetne
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szeretett, de nagyon bizonytalan és fél2023. febr. 14. 19:08
1/36 Noren1989 válasza:
Szerintem jobb, ha kisírja magát a tedi macija vállán.
2/36 anonim válasza:
Ő másképpen mesélte. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
3/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos ez nem ő, bár ők legalább szexeltek egy jót :D Én meg nem nyomulok, békén hagyom, csak magamban álmodozom
2023. febr. 14. 19:24
4/36 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki megijed egy kapcsolattól. Ezt a szöveget nem kene benyelni.
5/36 anonim válasza:
Ha csodott mondott tobbszor is az agyban, miert sirsz utana?
6/36 anonim válasza:
Sehogy, ő már döntött veled kapcsolatban.
7/36 anonim válasza:
Valószínűleg más is lehetett azon az éjszakán, ami nem tetszett neki, csak lehet fél beismerni.
8/36 A kérdező kommentje:
Már az első szex előtt leblokkolt párszor, és szakított velem, bizonytalan volt utána is, de én még próbálkoztam. Amikor eljutottunk a szexig és akkor is csődöt mondott utána zárt be végleg. Nem hittem, hogy ne tudnánk ezt megoldani, és azért ragaszkodok még mindig ennyire hozzá, mivel szeretem és olyan érzéseket ébresztett bennem amiket nagyon régen éreztem.
2023. febr. 14. 21:01
9/36 anonim válasza:
Ne akarj ilyennel kinlodni. Nem tudod megoldani. Keress olyat, aki nem.impotens.
10/36 A kérdező kommentje:
Nem impotens. Csak a fejében vannak gondok. Tudom, ez sem jó, de nem tudom elengedni. Szeretném ha adna egy esélyt nekünk.
2023. febr. 14. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!