Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már kifejezetten durva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kifejezetten durva szakításotok? Ha igen, mi történt?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 21:33
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
63%
Egy gyönyörű keddi napon, kb 5 éve az akkori csajom feldobta, hogy hát ő szeretne ismerkedni. Megmondtam neki, hogy harjá akkor, nélkülem menni fog. Durva, de gyors volt. Akkor rekognizáltam, hogy direkt kivárta, hogy 4 hónapot legyünk együtt, így a rezuméjében jobban mutat a dolog...
2020. febr. 22. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Rendhagyó módon adta tudtodra hogy vége:A szemem láttára szexelt az újjal a közös ágyban de vagy tízen voltunk a hálószobában (többi 7tag a testőrség volt az ágy körül akiknek az volt a dolga hogy lefogjon /megakadályozzon nehogy közbe lépjek)
2020. febr. 22. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Igen, elegem volt már a sorozatos hazugságaiból és a megcsalásokból de szakítani nem lehetett vele mert nem volt hajlandó elfogadni (nárcisztikus személyiségzavarban szenvedett). Egyszer egy buliban összemelegedtem mással és lefeküdtünk majd együtt aludtunk el amikor egyszer csak ránk nyitott. Nem szólt egy szót sem, nem keltett fel de másnap mindenki előtt ordibálva szakított velem, hogy milyen undorító vagyok majd elvonult és mindenki előtt kavart egy másik csajjal. Igazából leszartam, örültem, hogy végre megszabadultam tőle (akkor azt hittem de még évekig nem hagyott békén).
2020. febr. 22. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kiderült hogy náluk verte az apja az anyukáját, és ezt a hagyományt szeretné folytatni, szóval el kellett menekülnöm barátokhoz, akik segítettek elköltözni.
2020. febr. 22. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem kipakolni a lakásból, már az új csaját nyalta az ajtó előtt.
2020. febr. 22. 23:13
 6/6 anonim válasza:
Épp nála aludtam amikor írt neki egy lány, hogy "jó volt a múltkori este". Ő még a kádban volt amiben közösen fürödtünk csak én hamarabb kimentem. Mikor utánam jött annyit mondtam vége, tudom mi a helyzet. Elhordtam minden szennynek de mivel a semmi közepén lakott még haza kellett vinnie úgyhogy fél óra kínos út következett ahol én bőgtem ő meg sajnálkozott.
2020. febr. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!