Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt durva szakításotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt durva szakításotok?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy tetlegességig fajult a dolog. Mi volt az oka, hogy ez lett a vége?

2019. aug. 7. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Volt egy. Az előző párommal összeverekedett a mostani, mikor eljönni készültem.
2019. aug. 7. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Az össz "tettlegesség" a térdelve könyörgés volt.

Olyanokkal, akik verekednek, soha nem jártam. Túl alacsony létformákra jellemző.

2019. aug. 7. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt tettlegesség. Viszont durva volt, hogy pár napig nem tudtam elérni, aztán fb-on láttam egy közös képét egy másik nővel, és, hogy ők kapcsolatban vannak. Az azért eléggé betett, hogy nem is szakított velem jóformán.
2019. aug. 7. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fizikálisan nem fajult el, de szóban aztán minden volt. Nagyon végigráncigált a sáron.
2019. aug. 7. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miénk nem fajult tettlegességig, de mikor a legkiszolgáltatottabb helyzetben a kórházban feküdtem, küzdöttem egy nem kicsi problémával, ő addig félrelépett.

Számomra durvább volt, mint bármilyen fizikai bántalmazás...

2019. aug. 7. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt. Éveken keresztül könyörgött hogy legyen gyerekünk. Mire én is késznek éreztem rá magam belementem. Amíg én bent feküdtem a kórházban egy hatalmas vágással a hasamon ő addig szegény magányos volt és félre lépett. Kb egy hónappal utána derült ki, hát akkor nem sok hiányzott hogy neki menjek de hirtelen észbe kaptam hogy nem ér annyit és anya vagyok már. De azért jól esett kivágni mint macskát kakilni :)
2019. aug. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!