Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy durva berúgásom, most a barátnőm azt mondja gondolkodik a folytatáson. Ez már szakítás?
Haverommal elmentünk bulizni és durván berúgtam.
Az a baj,hogy nem is emlékeztem sok mindenre és ilyen állapotban felhívtam a barátnőm.
Azt mondta nagyot csalódott és aki ennyit iszik az nagyon nem jó.
Azt mondta gondolkodik a folytatáson.
Azóta eltelt egy hét,de nem mondta ki hogy szakítani akar.
Azóta nem is találkoztunk.
Vajon ez már szakítás?
Vagy csak olyat mondott a delikvens, amire a barátnő nem vágyik.
De nyilván hisztis. Mert ha nő és nem ismered és kedveled, akkor ha baj van csak hisztis lehet. :D Pedig a pasik is mennyit tudnak hisztizni, de ez a szó valahogy csak a nők kiváltsága. Kivéve ha találkozik velem egy pasi. Az is megkapja ha hisztizik. ;))
Én egy alkalom után azért nem szakítanék, főleg, ha őszintén bocsánatot kérnél. Persze függ attól is, hogy miket mondhattál telefonba, mert nem mindegy, hogy csak bunkó voltál, vagy mondjuk "megb*szom ezt meg azt" kategóriájú dolgokról beszéltél. Mivel nem ismerünk, se azt, amiket mondtál, így nehéz konkrétumot mondani.
Amit tudok tanácsolni, mivel voltam már a barátnőd cipőjében anno, hogy kérj ŐSZINTÉN elnézést, ismerd be, hogy hibáztál és biztosítsd afelől, hogy többé nem lesz erre példa.
Illetve teperj, lepd meg, legyél 200% aranyos most. Mi az hogy 1 hete nem találkoztatok? Menj oda az ajtójához egy szál virággal és kérj elnézést. Legyél már kicsit férfi.
21L
Ha így behisztizik csak azért mert egyszer túl lőttél a célon az alkohol fogyasztás kapcsán, jobb is lenne neked nélküle.
🙄
24N
Minél tovább marad így, annál inkább szakítás. A külön Szilveszter is az, tulajdonképpen.
Keresd meg, hívd fel, kérj bocsánatot, - ne sunnyogj.
Azt se tudjuk, miket dumáltál neki, szóval nem biztos, hogy "hiszti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!