Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt egy durva berúgásom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy durva berúgásom, most a barátnőm azt mondja gondolkodik a folytatáson. Ez már szakítás?

Figyelt kérdés

Haverommal elmentünk bulizni és durván berúgtam.

Az a baj,hogy nem is emlékeztem sok mindenre és ilyen állapotban felhívtam a barátnőm.

Azt mondta nagyot csalódott és aki ennyit iszik az nagyon nem jó.

Azt mondta gondolkodik a folytatáson.

Azóta eltelt egy hét,de nem mondta ki hogy szakítani akar.

Azóta nem is találkoztunk.

Vajon ez már szakítás?

2020. jan. 3. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha van esze, akkor az.
2020. jan. 3. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Egy alkalom v rendszeres. Nagyon nem mindegy. Ha rendszeres megértem, ha szökőévben egyszer előfordul(t) és nem szandékos akkor a barátnőd, hisztis.
2020. jan. 3. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Vagy csak olyat mondott a delikvens, amire a barátnő nem vágyik.

De nyilván hisztis. Mert ha nő és nem ismered és kedveled, akkor ha baj van csak hisztis lehet. :D Pedig a pasik is mennyit tudnak hisztizni, de ez a szó valahogy csak a nők kiváltsága. Kivéve ha találkozik velem egy pasi. Az is megkapja ha hisztizik. ;))

2020. jan. 3. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincs másik annyira férfiatlan dolog mint ha valaki nem ismeri a mértéket és nem figyel oda magára. Maximálisan megértem ha hatalmasat csalódott. Szerintem 15 éves koromban rúgtam be utoljára ennyire, egy felnőtt embernek ennél legyen több esze, tudja a határait, ismerje a mértéket. Tényleg kicsit sem vonzó ha valaki nem tud mértéket tartani. Akkor sem ha csak egy alkalom.
2020. jan. 3. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Neked kéne nyilatkoznod arról, hogy szerinted oké-e ez az életmód, vagy te is szégyelled és teszel-e ellene valamit.
2020. jan. 3. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Én egy alkalom után azért nem szakítanék, főleg, ha őszintén bocsánatot kérnél. Persze függ attól is, hogy miket mondhattál telefonba, mert nem mindegy, hogy csak bunkó voltál, vagy mondjuk "megb*szom ezt meg azt" kategóriájú dolgokról beszéltél. Mivel nem ismerünk, se azt, amiket mondtál, így nehéz konkrétumot mondani.

Amit tudok tanácsolni, mivel voltam már a barátnőd cipőjében anno, hogy kérj ŐSZINTÉN elnézést, ismerd be, hogy hibáztál és biztosítsd afelől, hogy többé nem lesz erre példa.

Illetve teperj, lepd meg, legyél 200% aranyos most. Mi az hogy 1 hete nem találkoztatok? Menj oda az ajtójához egy szál virággal és kérj elnézést. Legyél már kicsit férfi.

21L

2020. jan. 3. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
16%

Ha így behisztizik csak azért mert egyszer túl lőttél a célon az alkohol fogyasztás kapcsán, jobb is lenne neked nélküle.

🙄

24N

2020. jan. 3. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Minél tovább marad így, annál inkább szakítás. A külön Szilveszter is az, tulajdonképpen.

Keresd meg, hívd fel, kérj bocsánatot, - ne sunnyogj.

Azt se tudjuk, miket dumáltál neki, szóval nem biztos, hogy "hiszti".

2020. jan. 4. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!