Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megijedt a kapcsolattól, és kihátrált miután a szexben is többször csődöt mondott, van még esély, hogy visszajöjjön? Hogyan tudom elérni? Kollégám, és kerül azóta, kifejezetten tartja a távolságot, de szeretném ha ez még működhetne
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szeretett, de nagyon bizonytalan és fél2023. febr. 14. 19:08
21/36 A kérdező kommentje:
Én nagyon, 52 kg :D
2023. febr. 26. 15:59
22/36 anonim válasza:
Akkor itten a sunával lesznek bajok! Mosod- e? Babaolaj? Borotválod- e?
23/36 anonim válasza:
Mit akarsz ettől a szerencsétlentől? Felejtsd el!
N
24/36 anonim válasza:
"Nem megmenteni akartam, azt akartam, hogy ő mentsen meg"
Jaj, az ég óvjon mindenkit a megmentős kapcsolatoktól, annyira rossz alap, hogy nem igaz.
Amúgy basszus, lezárta és aktívan kerül téged, mit nem lehet ezen érteni?
25/36 anonim válasza:
23
Anyád mit akart a szerencsétlen apádtól?
26/36 anonim válasza:
Nem impotens, csak a fejében vannak gondok = impotens, pontosan.
27/36 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy a férfi megijedt és kihátrál. Más oka volt, hogy kihátrált, csak azt nem osztotta meg.
28/36 anonim válasza:
Miért akarod, hogy visszajöjjön, ha neked semmi jót nem adott?
29/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez remek kérdés. Mert beleszerettem, amikor még megmutatta egy másik oldalát, és annyira hinni akartam benne, hogy lehetek vele boldog. Mert voltak nagyon jó pillanatok, és azt hittem ebben lehet sokkal több. Mert azt éreztem, amit már több mint 10 éve nem éreztem, és azt hittem jut még szerelem és boldogság, és küzdöttek volna ezért a nehézségek ellenére is.
2023. ápr. 26. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!