Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki levelet, ha máshogyan nem tudom elérni?
Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk, én szerettem volna normálisan átbeszélni a dolgokat, hogy ki miben hibázott. Szerintem ebből tanul az ember és a következő kapcsolatában jobban odafigyel, hogy ugyanazt a hibát ne kövesse el még egyszer. De ő nem volt hajlandó velem beszélni, minden felületről letiltott. Próbáltam azóta is többször felvenni vele a kapcsolatot, szeretnék egy normális lezárást. Egyedül már csak levelet nem írtam neki. Az én lelkemnek jót tenne, ha legalább ilyen formában elbúcsúznék tőle. Szerintetek írjak neki? 27/N2022. szept. 9. 19:23
1/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges, már rég tovább kellett volna lépned.
2/11 anonim válasza:
Ne zaklasd! Hagyjad békén és lépj túl.
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy levélben semmi rossz nincs. Írj neki ha attól megkönnyebbül a lelked.
4/11 Mathus válasza:
5/11 anonim válasza:
Írd le a papírra a levelet, majd égesd el. Hidd el ez is segíteni fog és legalább őt sem “zaklatod” :)
6/11 anonim válasza:
Én is gondolkoztam ezen az exemmel,mert amikor szakítottunk nem volt hajlandó végig hallgatni, és akkor jött vissza a cuccaiért amikor nem voltam otthon.
Én inkább hagytam,nem vélelten jött akkor amikor nem vagyok otthon (tudta hogy nem leszek),
Egyetértek veled,sokat lehet tanulni , jó lenne átbeszélni ki mit hibázott,de hidd el azok nem mennének indulatok nélkül senkinek. Fél év után ezt már nem kellne felhozni szerintem. Lépj tovább te is, és engedd hogy tovább lépjen ő is :D
7/11 anonim válasza:
Fel ev utan??? Veled valami nem stimmel...
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, igazán nagyon kedvesek vagytok! :) A videó is nagyon szuper amit belinkeltél Mathus, úgy döntöttem hogy azt fogom csinálni, amit javasolt az 5-ös válaszoló, hogy papírra írom amit szeretnék exemnek mondani és elégetem a levelet.
2022. szept. 9. 19:51
9/11 anonim válasza:
Írd emg a levelet és tedd el, vagy dobd ki stb. Sokan azt mondják, talán maguknak sem vallják be, hogy ilyenkor nem lezárást akarnak, hanem pont újbóli kapcsolatfelvételt. Kár megbeszélni, hogy mi nem működött, mert a következő paliddal meg majd más megoldandó problémák lesznek. Hagyd békén.
10/11 anonim válasza:
Fel èv ember?
Ez inkább már megfelelèsi kényszer , nem tanulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!