Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most mit akar elérni?
2.5 éve vagyunk együtt,2 éve együtt élünk.
Az utóbbi hónapokban sok volt a veszekedés köztünk,meg nem értés miatt,ugyanazokon többnyire, valahogy nem sikerült túl jutnunk, főképp neki a problémákon.
Utolsó veszekedésünk alkalmával kimondtuk egymásnak, hogy szakitsunk.
Külföldön élünk, több hét mire mindent megoldunk,mondta, hogy keressünk szállítót, beszéljük meg a közös dolgainkkal mi legyen,kinek mi kell belőle stb
Ezzel egyidejűleg meg mondta, hogy az utolsó heteket amíg el nem költözik, szeretné bújassal,szeretkezéssel,ölelgetésekkel,kirándulásokkal stb tölteni velem, hogy pozitív érzelmekkel költözzön el tőlem.
Azt mondta,hogy minden tüskéjét és minden negatív dolgot félretesz ennek érdekében.
Ennek mi értelme lenne,meg úgy egyáltalán nem értem ezt :(
Mondtam neki, hogy a bekülésre és kapcsolatunkra kellene ezeket megbocsatania és ezt az energiát belefektetnie, nem a szakításba.
Nagyon szeretjük egymást, többször sírt.
Ő a férfi,+30 évesek vagyunk.
Köszönöm ha segítesz!
Mi az értelme, hogy úgy akarja lezárni, hogy ne legyen visszatáncolás folyton. Én is zártam le igy 6 évet, hogy úgy búcsúztam el tőle, hogy boldog voltam, hogy kimondtam és minden amit leirtál, nem irom le, de pontosan igy volt, azóta se jutott az eszembe, szerencsére..őt meg egyáltalán nem viselte meg, úgyhogy igy kellett, hogy legyen…
Azóta szintén volt hasonló kapcsolat, hogy kitáncolt, majd visszalépett, de soha nem jó az ami már ismét újraindul, legalábbis nálam, lehet másnál bejön, de sokszor nem véletlen, hogy igy alakul…mindennek oka van…
sajnos, ha nem jöttök rá, hogy miért alakul úgy ahogy, akkor a következő kapcsolat sem lesz felhőtlen…és ugyanabba, vagy hasonló hibába estek bele…
Ennek valóban semmi értelme.
Inkább kulturáltan, egymást a lehető legkevésbé zavarva kéne készülnie erre.
Ez a részéről tipikus "se veled se nélküled" állapot. Ne menj ebbe bele és mihamarabb költözzetek külön. És utána ne találkozgassatok, sőt ne is írogassatok egymásnak.
Minket megvisel, és tudom, hogy mind a ketten nagyon szenvedni fogunk egymás nélkül.
Az elkövetett hibák nagy része banálisak, sérelmek amik megoldhatók lennének.
Én örülök és megértem, hogy a maradék heteket nem veszekedve akarja eltölteni egymással,de azt részt, hogy addig is szerelmesként töltsük el,simogatva, bújva nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!