Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi?! Mit akar ezzel elérni?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete szakított velem a barátom. Viharosan váltunk el egyéb okok miatt, mivel engem nem szeretett volna megtartani, de a testemet igen. (Végig kihasznált) Gerinctelen féregnek neveztem és minden kapcsolatot megszakítottam vele.
Kirakott egy borítóképet, amin a következő idézet állt:
With a better girl, with a better face
I'm in a better place gettin' better head
"I just wanna stay broke forever,"
Yeah that's that shit no one ever said
Na ezt 1 hét után leszedte. Most a képeimről vonogatja vissza folyamatosan a reakciókat. Már csak nevetni tudok rajta. Ezzel mit akar elérni? (Nem ismerősöm) Ennyi idős korára azt hittem érettebb az ember, de ismét csalódnom kellett.
Egy balf*sz, csak idegesíteni akar. A legjobban akkor jársz, ha letiltod a francba és tudomást sem veszel a létezéséről.
2021. jan. 5. 12:00
2/15 anonim válasza:
Azert tulsagosan te sem lehetsz erett, ha ennyi karaktert pazaroltal ERRE a kerdesre. Osszejottel valakivel, akinek csak a tested kellett. Ez sem az erettseg jele. Oke, kiirtad rola, hogy szanalmas, valami egyeb van meg?
2021. jan. 5. 12:02
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Háttérsztorit nem ismersz, így aztán könnyű ítélkezni. Ez sem az érettség jele!
2021. jan. 5. 12:07
4/15 anonim válasza:
Felakar idegesíteni. Ne foglalkozz vele, ne vedd figyelembe! És legközelebb ne kezdj olyan "férfivel", aki csak a testedet akarja!
2021. jan. 5. 12:09
5/15 anonim válasza:
Kire célzol, akit "Nem ismerősöm"- nek nevezel?
2021. jan. 5. 12:09
6/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo, megis milyen valaszt varsz, ha a hattersztorit megtartod magadnak? Tippelgessunk, hatha bejon valamelyik? Ne legyel mar gyerekes.
2021. jan. 5. 12:10
7/15 anonim válasza:
Neked célozgat, hátha megesik rajta a szíved, és adsz rá puncit. Ennyi, nem kell ebbe többet gondolni.
Tiltás, törlés, és felejtsd el. Ennél csak jobbat találsz.
Az érettséget ne kösd korhoz sosem ! Másfelől ezzel csak kifejezi mérges haragját, mert már nem lehetsz többé az övé. Figyelembe se vedd, mert csak feltűnést generál egy kis figyelemért, hogy majd felfigyelsz rá s még tán számon is kérnél tőle valamit.
2021. jan. 5. 12:15
10/15 anonim válasza:
Elolvastam. Nem az jott le belole, hogy erett vagy, de ez mindegy most. Epito jelleggel kerdezem, mi az istent foglalkozol meg ezzel az emberrel? A jaj igy szeretem meg ugy szeretem az nem valasz. Legalabbis az eretlen tinilanyok szoktak ezt nyomni. Lepj tul rajta, tiltsd le, noj fel, legyel tudatosabb, kontrollald az erzelmeid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!