Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mi?! Mit akar ezzel elérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi?! Mit akar ezzel elérni?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hete szakított velem a barátom. Viharosan váltunk el egyéb okok miatt, mivel engem nem szeretett volna megtartani, de a testemet igen. (Végig kihasznált) Gerinctelen féregnek neveztem és minden kapcsolatot megszakítottam vele.

Kirakott egy borítóképet, amin a következő idézet állt:

With a better girl, with a better face

I'm in a better place gettin' better head

"I just wanna stay broke forever,"

Yeah that's that shit no one ever said

Na ezt 1 hét után leszedte. Most a képeimről vonogatja vissza folyamatosan a reakciókat. Már csak nevetni tudok rajta. Ezzel mit akar elérni? (Nem ismerősöm) Ennyi idős korára azt hittem érettebb az ember, de ismét csalódnom kellett.

2021. jan. 5. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, hogy idegesítsen és, hogy felhívja magára a figyelmed, ami sikerült is. Nem értem miért nem tiltottad már le.
2021. jan. 5. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakadj el ettől a féregtől, mert tönkretesz. Az első 2-3 hónap nehézlesz, de utána felszabadultabb leszel.
2021. jan. 5. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ismerősöd már, akkor nem dobja fel az üzenőfalod mit oszt meg, vagy mikor milyen háttér/profilképet változtat meg. Ergo rákerestél szépen szakítás után, hogy az oldalát nézegesd. Mennyivel vagy akkor érettebb?

Miért nem tojod le magasról mit csinál, pláne ha piszok módon bánt veled és kihasznált?

Most ne gyere azzal, hogy szóltak a barinők, hogy mit olvastak és csak azért nézted meg, mert azzal sem leszel beljebb.

Te is vele vagy még mindig elfoglalva, ha őt nézegeted, pedig már 3 hete szélnek eresztett téged. Ahogy a lájkmegvonás is óvoda nyilván, de az is, hogy te ezt számontartod és figyeled. Ha nem nyálazod végig a képeidet, mégis honnan a búbánatból tudod, mikor ki, milyen reakciót von vissza, arról nem értesít a fész. Rá vagy még mindig feszülve, csak ezt derogál beismerned, de a reakcióid, viselkedésed okán, igazán nincs okod a felnőtt hozzáállást számonkérned rajta, a tiéd sem az. Ignoráld és magasról tegyél rá mit csinál, elvégre elvileg megbánott és nem is érdekel már téged.

Mi a fenének kell így ráfeszülni a közösségi médiára? Cuppanj róla le. Az exeddel együtt. Jobb életed lesz, hidd el, gyógyulni is majd gyorsabban megy.

2021. jan. 5. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
22%

Jaj cucuka!....

Ne gondold túl! Csak dugásra használt amit te is hagytál. Ez ennyi.

2021. jan. 5. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

Mindenesetre ebbol valami nagyon nagy sertettseg derul ki a reszerol. Neadjisten, mintha o rosszul elne meg a szakitast, ot dobtak, ot sertettek volna meg.

Barmit csinal, szard le. De az hizelegjen, hogy meg lett taposva a lelke.

Zarojel. A hattersztorit nem ismerve, nem lehet, hogy te bantottad meg valamivel annyira, hogy bosszubol visszabantott?

2021. jan. 5. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!