Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt, mit akar elérni?
A barátom már sokszor fenyegetett szakítással veszekedésnél. Múltkor nagyon csúnyán összevesztünk, és már nem csak fenyegetett, hanem el is küldött, hogy szakítsunk. Én ezt megelégeltem, azt mondtam, hogy rendben, és eljöttem. Ezután másnap elkezdett hívogatni, hogy sajnálja, nem is úgy gondolta, beszéljünk. Nagyon nehezen, de végül belementem a dologba, bár már kezdtem valóban elengedni, hiszen ez a folyamatos zsarolgatás nekem nem volt jó. Most találkoztunk, és amikor nem akartam azonnal a nyakába ugrani, úgy tett, mintha még ő tenne nekem szívességet, és olyanokat mondott, hogy: nem kötelező ám velem lenni/jó, ha ilyen vagy, akkor hagyjuk, stb.
Miért jó ez a zsarolgatás, mi a célja? Miért fenyeget, ha utána meg közli, hogy nem is gondolta komolyan? Pláne, hogy utána megint rákezdett a zsarolgatásra.
Ne foglalkozz vele hogy miért csinálja ,hanem lépj ki ebből a sz*rból!
Kopanjon csak a padlón,aztán majd a következő kapcsolatánál megpróbálja értékelni azt ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!