Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti mit csináltok, ha elmegy a férjetek egy programra, megbeszélitek mikor jön haza legkésőbb és nem tartja be? Hogyan lehet elérni, hogy legközelebb betartsa amiben megállapodtunk?
A férjemnek van egy nagyon jó barátja aki külföldön dolgozik, háromhavonta jár haza. De ha ezek összekerülnek....
Ilyenkor előfordul hogy késik. Viszont tudom hol van és telefonon is elérhető. Ha sokat késik este kárpótolnia kell :)
Hát ha késik, akkor felhív, hogy késik. Bár nekem még nem volt ilyen egyszer sem, hogy ebből lett volna vita.
(Mielött írjátok, hogy buta 16 éves... ) 10 éve vagyok férjnél.
Nem tudom mit tennék, de biztos nem veszekednék ilyen miatt-
Én is úgy gondolom, hogy nem normális dolog MEGÁLLAPODNI MIKOR JÖN HAZA LEGKÉSŐBB...
Hát amikor akar. Nem rabszolga, és nem kisgyerek.
Annyit érdemes kérdezni, hogy kb mikor várható haza, de azt is csak azért, hogy tudd, hány óráig nem érdemes aggódnod érte. "NEM TARTJA BE"... mint a kimenő a börtönben... ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!