Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fájna nektek ha az exetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájna nektek ha az exetek nem köszöntene fel titeket név/születésnapotokon?

Figyelt kérdés

Évekig együtt voltatok, a szakítás nem haraggal történt. Nekem pl ebben az esetben rosszul esik, bánt ha az exem nem köszönt fel, mert ez nekem azt sugallja, hogy emberként vesz semmibe.

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. jún. 2. 11:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondon, nem gond. Ha engem felkoszont, en nem veszem rossz neven. En a magam reszerol nem akarok kapcsolatot tartani egy exemmel sem, nem koszontgetem oket. Az se baj, ha ok nem koszontenek fel. Nem is vagyok mind3gyikkel ismeros. Meg amugy sem elem a fb-n az eletem, nem koszontgetem minden fb ismerosomet csak azert, mert feldobja a fb. Csak azokat, akik fontosak.
2023. jún. 6. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!