Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fájna nektek ha az exetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájna nektek ha az exetek nem köszöntene fel titeket név/születésnapotokon?

Figyelt kérdés

Évekig együtt voltatok, a szakítás nem haraggal történt. Nekem pl ebben az esetben rosszul esik, bánt ha az exem nem köszönt fel, mert ez nekem azt sugallja, hogy emberként vesz semmibe.

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. jún. 2. 11:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%

He egyébként tartjuk a kapcsolatot bármi miatt (gyerek, munka, közös baráti kör), akkor fel szoktam köszönteni, de ha nem, akkor nem. Annál gázabb nincs, mint mikor valakivel az összes messenger beszélgetésed annyiból áll, hogy minden év január 32-én írsz neki egy köszöntést.

Azt köszöntöm fel, aki aktuálisan az életem része. Letojom, hogy valaha fontosabb volt nekem, a volt gimis padtársamnak se írogatok köszöntéseket, ha 20 éve nem találkoztunk, hiába voltunk napi kapcsolatban.

2023. jún. 2. 12:15
 12/41 anonim ***** válasza:
25%
Jól esik ha valamelyik ír, de nem esik rosszul ha egyik sem. Sőt mostmar hogy megtalaltam az igazi páromat, inkább zavaró ha bármelyik is ír. Pedig van néhány...
2023. jún. 2. 12:15
 13/41 anonim ***** válasza:
88%
Ez csak addig fáj meg fontos, amíg nincs lezárva az a kapcsolat érzelmileg. Ha neked fáj, akkor még nagyon nem vagy túl rajta. Amúgy egyetértek, nem kell köszöntgetni egymást. A pasik ezt azért szeretik csinálni, hogy egy kiskapu nyitva maradjon, hogy ha épp nincs más, akkor ugye esetleg az exbarátnő még jó lehet valamire. Nem szabad ebbe belemenni.
2023. jún. 2. 12:22
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem, amúgy sem ünneplek ilyesmit.
2023. jún. 2. 12:25
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
#13 Volt egy fiú haverom, ő ráírt minden nőre nőnap alkalmából, volt akit fel is hívott, hátha valamelyikkel kúrhat :D
2023. jún. 2. 12:34
 16/41 anonim ***** válasza:
87%
#15-igen, én is ezt tapasztaltam, hogy az ilyen nagyon kedves pasik sosem érdek nélkül azok :D Amikor éppen nincs senki, akkor végigpingeli a teljes fb ismerőslistát.
2023. jún. 2. 12:35
 17/41 anonim ***** válasza:
85%
#16 Vagy random nőket jelölget, bízva abban, hogy a lány megkérdezi, honnan ismerik egymást :D
2023. jún. 2. 12:40
 18/41 anonim ***** válasza:
85%
#17-jaja, ezt is ismerem. Meg az a típus, akivel évekkel ezelőtt ismerkedtem, aztán egyszer csak felveszi a fonalat, mintha mi sem történt volna :D Amúgy meg azt se tudja, ki vagyok.
2023. jún. 2. 12:43
 19/41 anonim ***** válasza:
69%
Le se tojom, ne is irjon!
2023. jún. 2. 13:21
 20/41 anonim ***** válasza:
84%
Lépj már túl rajta....
2023. jún. 2. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!