Nektek hogy esne az, ha a születésnapotokon a barátaitok nem köszöntenének fel, mert nem tudják hogy a születésnapod van?
Levettem facebookról a születési dátumom és a közeli rokonokat kivéve nem kaptam köszöntést. Se egy sms, se egy hívás, se egy rövid üzenet.
Én több barátomnak kívülről tudom a születési dátumát, kicsit gáz hogy az enyémet nem tudják, nem?
Az ilyeneket nem akarom a barátaimnak hívni...
Régen ha ilyen volt akkor nekem mindig kimondottan rosszúl esett. De egy barátom mindig felköszöntött.
Most már nem nagyon izgat. Van sajnos más amin rágódhatok.
Ha levetted, akkor ez azt jelenti, hogy nem publikus, következésképpen nem akarod, hogy köszöntsenek.
Én is levettem, de nem is sértődöm meg, ha millió egyéni problémája mellett valaki nem tartja eszébe a szülinapomat.
Nem ez a barátság fokmérője, majd te is megtapasztalod!
Én magammal együtt 2 embernek tudom a szülinapját, még a közeli rokonaimét sem. Néha felírom, de mindig elfelejtem, a szülinapot is és azt is, hogy hova írtam. Ez önmagában szerintem semmit nem jelent, de megértem, ha valaki emiatt megsértődik. Az én családom nem teszi.
Engem sem érdekel, felköszönt-e bárki. De fel szoktak :)
Amikor először levettem a születésnapom, rosszul esett, hogy alig tudják.
A következő évtől már inkább sokkal jobban esett, ha valakinek eszébe jutottam :)
Szerintem meg sokkal jobb, ha csak a közeli emberek köszöntenek, mintha kapnál 100 db üzenetet olyanoktól, akivel nem is beszéltél évek óta, és csak a facebook dobta fel nekik, ezért írnak egy sort.
Sőt, én a személyes köszöntést 100-szor többe nézem, mint a facebookost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!