Fel van tüntetve a facebook profilodon, hogy mikor van a születésnapod? Ha nincs, miért nincs?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 08:18
1/8 anonim válasza:
Fel van, mert nem tudom hogy kell kikapcsolni:D De én se nagyon szoktam írni másoknak, meg nem is várom el hogy nekem írjanak, aki számít annak írok üzenetet, találkozunk, stb és ez fordítva is így szokott lenni. Nem látom értelmét ennek a világ is lássa hogy nekem milyen jó dolognak.
2/8 anonim válasza:
Levettem. Nem kívánok "boldog szülinapot" üzenetekre válaszolgatni, sem ezeket nézegetni az oldalamon.
3/8 anonim válasza:
Nincs kiírva, már vagy 2 éve kikapcsoltam. Bevallom, rosszul esett, mikor olyan emberek felköszöntöttek, akik nem is ismernek, de olyanok, akiktől vártam volna és akkoriban még ki is írta nekik a facebookjuk, azok nem írtak semmit. Nem adom meg nekik az örömet, hogy belémgázoljanak (régi legjobb barátnők pl), így jobb, ha nem is látják, mikor van. Meg egyébként sem érzem értelmét, hogy olyan emberek köszöntgetnek fel, akiket életemben nem láttam, csakannak idején, 16 meg 18 éves hülye fejjel valahogy visszaigazoltam nekik.
4/8 A kérdező kommentje:
Ugye?? Én is emiatt éreztem már inkább kellemetlennek. Nem is értem, az ilyenek miért érzik szükségét, hogy felköszöntsenek.
2016. márc. 15. 09:11
5/8 anonim válasza:
Mikor regisztráltam akkor ki volt írva volt talán egy-két évig és én is ezt tapasztaltam, hogy olyan emberek is felköszöntöttek, akiket csak látásból ismerek vagy talán pár szót váltottunk évekkel ezelőtt vagy egy suliba jártunk, de igazából semmilyen kapcsolat nem volt köztünk. Egyébként, ha egy közelebbi ismerősöm valahonnan meghallja, hogy ma van a szülinapom és odajön hozzám, hogy "Boldog szülinapot" akkor jól esik mert egy kedves gesztus szerintem, de nyilván facebookon ez nem így működik...szerintem sokaknál ez már ilyen reflex, hogy meglátják az értesítést, hogy xy-nak ma van a szülinapja és attól függetlenül, hogy kiről van szó már írják is az üzenetet mert miért ne... Aztán ezt én is meguntam és levettem...A következő szülinapomkor pedig megmondom őszintén, hogy eléggé csalódott voltam mert akkor kiderült, hogy kb. senki nem tudja, hogy mikor van a szülinapom...még hozzám közel álló emberek, barátaim sem. Egy-két ember volt, aki küldött egy smst vagy felhívott illetve a családom felköszöntött. Nyilván nincs ennek "hű, de nagy" jelentősége és nem is várom el másoktól, hogy az én szülinapom már hetekkel korábban ott lebegjen a szemük előtt, de azért ez picit rosszul esett... Viszont nem állítottam vissza mert annak megint nincsen sok értelme, ha ismét boldog boldogtalan írogat, hogy felköszöntsön.
6/8 anonim válasza:
Pontosan ezen okokból kifolyólag veszem le a mostani előtt én is.
7/8 anonim válasza:
én szülinapom előtt pár nappal mindig leveszem majd utána vissza szoktam rakni, így akit érdekel, akinek számít az év közben bármikor láthatja, de "szerencsére" nem nagyon szoktak felköszöntgetni. :-)
8/8 anonim válasza:
Sokáig ki volt rakva, de leszedtem. Idegesített, hogy távoli ismerősök is írogatták, hogy boldog szülinapot, stb. Nem volt kedvem reagálni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!