Te a 40. születésnapod hogy ünnepelted meg?
Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 07:41
1/8 anonim válasza:
Sehogy. El is felejtkeztem róla. Mások is..
2/8 anonim válasza:
Sehogy, mert negyvenéves korodra már nem vagy gyerek, jó esetben. A gyerekeknek szokott a születésnap köré feltekeredni az agyuk, hogy jaj, mit fognak kapni, meg milyen izgi, hogy egy évvel idősebbek lettek.
Persze vannak sokan, akik sosem nőnek fel agyilag.
3/8 anonim válasza:
Pedig az ilyen kerek számok azok a legjobbak szerintem nekem jövőre 30 lesz jajj :))
4/8 anonim válasza:
Nekem ma van csak a fele meg egy kicsi. :D
6/8 anonim válasza:
Boldog szülinapot 4.!!!
Nekem múlt héten volt a sokadik. :)
7/8 anonim válasza:
Amikor nálunk apa 40 éves lett, akkor csináltunk egy bulit kb 50 emberrel (a falu szórakozóhyelén), mindenki táncolt és tök jó volt a hangulat... Ugyanez volt anyánál is, csak az össze volt kötve bátyám ballagásával. Az, hogy 40-50-60 éves az ember, nem jelenti azt, hogy begyöpösödött öregemberként kell élnie, aki nem ünnepelhet meg egy szülinapot, mert az gyerekes. Amúgy se az a lényeg, mint gyerekkorban, hogy úúú, mit kapunk szülinapomra, meg hova megyünk, meg stb., hanem hogy összejön egy baráti társaság, és buliznak és isznak egy jót, mert jól esik, és mert szabad. Ennyi.
8/8 anonim válasza:
Magamat ismerve a pszichiátrián fogok ünnepelni. Már a 20-as is megviselt, nemsokára jön a 30-as, utálom, hogy ilyen öreg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!