Nektek hogy esne az, ha a születésnapotokon a barátaitok nem köszöntenének fel, mert nem tudják hogy a születésnapod van?
Levettem facebookról a születési dátumom és a közeli rokonokat kivéve nem kaptam köszöntést. Se egy sms, se egy hívás, se egy rövid üzenet.
Én több barátomnak kívülről tudom a születési dátumát, kicsit gáz hogy az enyémet nem tudják, nem?
Az ilyeneket nem akarom a barátaimnak hívni...
Rosszul.Nekem pár hete volt aszületésnapom és az egyik barátnőm,aki közeli barátjának tart nem köszöntött.Ez nem első eset.Pont mindig az enyémről feledkezik el vagyis szerintem szándékosan felejti el,mert mást szokott köszönteni.Ha igazán fontos lenne neki tudna tenni az érdekében,hogy megjegyezze,de nem is akarja.Tavaly szerintem azért köszöntött,mert kiérezte a viselkedésemből,hogy rosszul esett,tehát kényszerből.Az idén pár nappal később irt,hogy hogy vagyok,mi ujság,de annyit nem irt volna,hogy boldog születésnapot.Akkor annyit irtam neki smileyval jól vagyok köszönöm kérdésed.Épp ma ráírtam,hogy mi újsag nála-hogy ne gondolja haragszom és ne irjon emiatt két két mulva hogy boldog születésnapot,fel sem hozta a születésnapot,mostmár nem is kell,meg elég távolságtartóan válaszolt.De majd pár hét múlva jelentkezik ő,hivna találkára de ezúttal változtatni fogok a viselkedésemen az irányába.Meg ha éppen trutykóban van nem fogom meghallgatni,tanácsolni.
Ja,a legjobb még lemaradt.Én irtam az ő születésnapjára elhivott másnapra sütire,utána áttette a vidéki vendégek miatt egy napra későbbre.mikor elmentem sajnálkozva közölte süti nem maradt de van helyette száraz keksz.Ennyit arról ki mennyibe tartja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!