Titeket szokott-e bántani ha a valaki a barátaitok, ismerőseitek közül nem köszönt születésnapotokon?
Alapvetően nem bánt, mert nem foglalkozom vele, de azért jobban esett mikor régen legalább páran megköszöntöttek.
Legjobban az fáj, hogy még a barátnak nevezhető emberek is szarnak rám. Még a Facebook is a képükbe tolja hogy születésnapom van, és annyit nem írnak hogy dögöljek meg.
Az elmúlt évben már a saját családtagjaim is csak pár nappal, héttel utána hívtak fel, és jutott eszükbe hogy amúgy boldogat.
Vagy ami szintén rosszul esett, mikor régen kollégiumi társaságban az egyik "népszerű" srácnak kis összejövetelt tartottak, 1 héttel a születésnapja után, mert vizsgák miatt el kellett tolni. Volt minden, meglepetés, torta, ajándékok személyre szólóan, látszott hogy készültek rá. A poén meg, hogy nekem pont akkor volt születésnapom, és egy k..va szót nem szóltak. Hát kicsit rosszul esett hogy ekkora különbséget tesznek és még át is hívnak megünnepelni a születésnapomon másnak a születésnapját.
Azóta úgy vagyok, hogy dögöljön meg mindenki, ha születésnapom van, akkor megünneplem magam, például megveszek valamit, amire már régóta vágyom, vagy elmegyek kikapcsolódni egyedül, stb.
x éves koromnál kijelentettem, hogy innentől nem tartom a születésnapomat, szóval senki ne köszöntsön :D
furán néztek de tiszteletben tartják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!