Titeket nem frusztrál, amikor a facebook-on azt látjátok, hogy a régi barátaitok, ismerőseitek sokkal sikeresebbek lettek az életben, mint ti?
Nem. Még fiatalok vagyok, előttem az egész élet, vihetem még sokra.
25/F
Egyenlőre sikeres volt osztálytársat se nagyon látok, nem hogy sokkal sikeresebbet.
23n
sikeresebbek?
23 évesen 1-2 gyerekkel és elváltan nem mondanám magam sikeresnek!
Azokat se irigylem, akik beleszülettek a családi vállalkozásba és azt átvették.
Mit hiányolsz az életedből? Menj és csináld meg te is. Még fiatal vagy.
(2-es vagyok)
De.
Emiatt gondolkoztam az idei osztálytalálkozón is, végül csak elmentem, de azok a lenéző fejek...
Még akivel jóban voltam az is le nem szállt volna a magas lóról, az egész arról szólt, hogy ki milyen szuper helyen dolgozik, mennyit keres. Alapból ahová mentünk, ott 1000 alatt egy vizet nem kaptál (a miss kivagyok-ok rendezték).
Akik nem végeztek egyetemet azok kb. levegőnek voltak nézve, hiába, hogy lehet többet keresnek és jobban szeretik a munkájukat, mint a "menő" ügyvéd gyerek.
Mindenki más-más személyiség, másban jó. Ha engem pl egyáltalán nem érdekelt anno a biosz, hogy orvos legyek, akkor miért lennék frusztrált azért, mert az, aki keményen megdolgozott érte az sikeres lett benne? Gratulálok neki, hogy elérte azt a célt, amit kitűzött maga elé.
Az, akit meg frusztrál a másik sikere, az meg egy nagyon irigy személy, ahelyett, hogy ő is tenne azért, hogy hasonló sikereket elérjen abban, amiben jónak érzi magát! Az életedet te magad alakítod, tegyél azért, hogy jó legyen az életed. Attól még nem leszel sikeres, ha frusztrál a másik sikere, max csak lejjebb mész egy kicsivel, ahelyett, hogy a saját életeddel törődnél!
Tanulj, próbálj ki új dolgokat, hátha abban örömödet leled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!