Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fájna nektek ha az exetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájna nektek ha az exetek nem köszöntene fel titeket név/születésnapotokon?

Figyelt kérdés

Évekig együtt voltatok, a szakítás nem haraggal történt. Nekem pl ebben az esetben rosszul esik, bánt ha az exem nem köszönt fel, mert ez nekem azt sugallja, hogy emberként vesz semmibe.

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. jún. 2. 11:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az volna a természetes, ha az exszel semmiféle kapcsolat nem lenne utána.

Ha netán találkozunk az utcán, köszönünk egymásnak. Semmi több.

Nekem az volna zavaró és kellemetlen, ha felköszöntene. Ne tegye! Lezártuk a kapcsolatot, nem járunk össze, nem barátkozunk.

2023. jún. 2. 11:38
 2/41 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az sem fáj, ha a barátnőm nem köszönt fel. Kicsit túlliheged ezt a dolgot.
2023. jún. 2. 11:39
 3/41 A kérdező kommentje:
Miért lihegném túl? Ha csak a facebookot veszem, ott boldog boldogtalan felköszönt mindenkit, minden ismerősét, olyat is, akivel életében nem találkozott az ember. Szerintem ez neveltetés és udvariasság kérdése is.
2023. jún. 2. 11:41
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
Dehogyis, omg. Minek írogasson nekem az exem?
2023. jún. 2. 11:41
 5/41 anonim ***** válasza:
89%
Ha az exem akkor ne köszöntsön fel.
2023. jún. 2. 11:42
 6/41 anonim ***** válasza:
85%
Amikor még érdekelt az adott exem, fájt. Ma már nem érdekel, sőt örülök is neki, hogy ennyit sem kell beszélnem egyikkel sem, én sem kösztöngetek már senkit, van párom, nem akarok még ennyire se visszatáncolni egyik régi szerelmemhez sem :D
2023. jún. 2. 11:43
 7/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nekem az lenne a furcsa, ha írna. Teljesen felesleges. Ha lezártuk, akkor nem tartjuk sehogy a kapcsolatot, tényleg max az utcán köszönünk egymásnak, ahogy előttem is írják. Őszintén az sem érdekelne, ha emberileg semmibe vesz.
2023. jún. 2. 11:45
 8/41 anonim ***** válasza:
71%

5 exem van. Ennek ellenére egyik sem az ismerősöm. Azért ex, mert lezártam. En ha szakítok, akkor annak oka van, a kapcsolatot is teljesen megszakítom.

Egyébként volt már, hogy a saját anyám, vagy a férjem elfelejtett felköszönteni. Ebből sem csináltam problémát.

Ez a hozzaallás, amit írsz, úgy 16-7 évesen elmegy. Egy felnőttnél kevésbé 😅

2023. jún. 2. 11:48
 9/41 anonim ***** válasza:
85%

Jól esne, ha felköszöntene, de ha nem, az sem érdekelne, nem lennék miatta szomorú.

A régebbi exeim nem szoktak, de szerintem abban semmi nincs, ha esetleg felköszönt és maximum váltotok 2-3 mondatot, aztán megy mindenki a dolgára. Nem szoktam exekkel dumálni, de azért nem muszáj kerülni sem őket, mintha leprásak lennének.

2023. jún. 2. 12:02
 10/41 anonim ***** válasza:
54%
#3 hát nekem ma van a szülinapom, direkt nem írom ki facen, valaki mégis betalált emlékezetből, és azóta is jönnek sorra a köszöntések. Mind olyan embertől, aki annyit sem tud rólam, hogy kifejezetten nem szeretem, ha ilyen alkalomból, ilyen módon köszöntenek. 🤷 Sokra megyek vele. Részemről megünneplem a szűk családdal, párommal, olyan emberekkel, akik számítanak.
2023. jún. 2. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!