Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodok ennyire?
Sziasztok!
Van egy exem másfél évet voltunk együtt,azóta 2.ra próbáltuk meg menteni a 6 hónap alatt..most a legutóbbi alkalommal megint nem sikerült mert engem hibáztat mimdenért,pedig ahhoz hogy valami elromoljon 2 ember kell. Én nagyon ragaszkodom hozzá,mert 30 évesen már nincs kedvem randizni,és úgy érzem minden szempontból megfelelt,sajnos elmentem hozzá de elhajtott szinte,és irogattam neki letiltott,most megint úgy néz ki nem akarja..hogy lépjek tovább? Vagy mit csináljak hogy ő is bocsánatot kérjen és kibéküljünk? Tudom azt momdjátok hagyjam ,de olyan nehéz,én szeretném vele de nem csicska módon,azt szeretném hogy tegyen értem.
De miért nem gondolkozik reálisan?
Kétségbe vagyok esve.
30L
Engedd el. Én is pont ebben vagyok jelenleg. Tudom nagyon nehéz, nekem is nagyon nehéz, nyugtatókat szedek, de bírnom kell, mert tudom, ha újra megprobálnánk megint csak az lenne, hogy nem működik.
Szóval azt mondom, hogy most lehet, hogy nagyon fáj, kibírhatatlan fájdalom és nem tudsz meglenni nélküle, de most szenvednek kell azért, hogy később jobb legyen.
6 hónapon belül 2. kell megmenteni. Nem érzed úgy, hogy egyáltalán nem passzoltok?
Egyszerűen nem tudjátok rövidtávon elviselni egymást, nem passzol a személyiségetek, ez az egész külső vonzódás és fejedben való idealizálás. Akivel passzolsz, nem kerültök havonta válságba, pláne nem hajt el és tilt le.
30 éves vagy, picit gondold át mi zajlik körülötted, ilyen számodra egy jó kapcsolat? Kérj tanácsot, segítséget szüleidtől, barátaidtól, biztos felnyitják majd a szemed!
Ez hol lett volna már jó kapcsolat?
Ha már másodjára kell megmenteni 6 hónap alatt?
Hagyd ezt az egészet.
Inkább abba gondolj bele, hogy valószínűleg közrejátszik ez a viselkedesed abban, hogy 30 évesen nincs normális kapcsolatod.
Ideje lenne onismeretet és ember ismeretet tanulni, ehhez ajánlok pszichológust, mert sokat tud segíteni.
Amint rájössz, hogy mit keresel egy párkapcsolatban és a másik félben, egyből tudni fogsz tudatosabban kapcsolatot kialakítani, ami viszont boldog/hosszan tartó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!