Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ragaszkodok ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodok ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy exem másfél évet voltunk együtt,azóta 2.ra próbáltuk meg menteni a 6 hónap alatt..most a legutóbbi alkalommal megint nem sikerült mert engem hibáztat mimdenért,pedig ahhoz hogy valami elromoljon 2 ember kell. Én nagyon ragaszkodom hozzá,mert 30 évesen már nincs kedvem randizni,és úgy érzem minden szempontból megfelelt,sajnos elmentem hozzá de elhajtott szinte,és irogattam neki letiltott,most megint úgy néz ki nem akarja..hogy lépjek tovább? Vagy mit csináljak hogy ő is bocsánatot kérjen és kibéküljünk? Tudom azt momdjátok hagyjam ,de olyan nehéz,én szeretném vele de nem csicska módon,azt szeretném hogy tegyen értem.

De miért nem gondolkozik reálisan?

Kétségbe vagyok esve.

30L

2023. jún. 1. 05:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ragaszkodsz, mert nem tudod milyen normális kapcsolatban élni.
2023. jún. 1. 05:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el. Én is pont ebben vagyok jelenleg. Tudom nagyon nehéz, nekem is nagyon nehéz, nyugtatókat szedek, de bírnom kell, mert tudom, ha újra megprobálnánk megint csak az lenne, hogy nem működik.

Szóval azt mondom, hogy most lehet, hogy nagyon fáj, kibírhatatlan fájdalom és nem tudsz meglenni nélküle, de most szenvednek kell azért, hogy később jobb legyen.

2023. jún. 1. 06:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ebben vagy te is:( és olyan jól látod a dolgokat,kár hogy én nem voltam ilyen erős soha,nekem sajnos még mimdig az jár a fejemben hogy hagyok időt nem keresem és majd 1 v 2 hét után írok neki valamit,de tudom hogy nem vezet semmi jora csak hajkurásznám a boldogságot,ami megvolt mellette viszont,és ez a baj nem tudom miért de csak a jora emlékszem az van a fejemben,egyszerűen nem tudok haragudni rá tiszta szívből.
2023. jún. 1. 06:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bele kell nyugodni, ez már nem lesz jó kapcsolat, már ha lesz is. Aki nem tudja felfogni, hogy ahhoz, hogy egy kapcsolat megromoljon 2 ember kell, azzal nem lehet mit kezdeni. Ha most nem érti, később sem fogja.
2023. jún. 1. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapon belül 2. kell megmenteni. Nem érzed úgy, hogy egyáltalán nem passzoltok?

Egyszerűen nem tudjátok rövidtávon elviselni egymást, nem passzol a személyiségetek, ez az egész külső vonzódás és fejedben való idealizálás. Akivel passzolsz, nem kerültök havonta válságba, pláne nem hajt el és tilt le.

30 éves vagy, picit gondold át mi zajlik körülötted, ilyen számodra egy jó kapcsolat? Kérj tanácsot, segítséget szüleidtől, barátaidtól, biztos felnyitják majd a szemed!

2023. jún. 1. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez hol lett volna már jó kapcsolat?

Ha már másodjára kell megmenteni 6 hónap alatt?

Hagyd ezt az egészet.

Inkább abba gondolj bele, hogy valószínűleg közrejátszik ez a viselkedesed abban, hogy 30 évesen nincs normális kapcsolatod.

Ideje lenne onismeretet és ember ismeretet tanulni, ehhez ajánlok pszichológust, mert sokat tud segíteni.

Amint rájössz, hogy mit keresel egy párkapcsolatban és a másik félben, egyből tudni fogsz tudatosabban kapcsolatot kialakítani, ami viszont boldog/hosszan tartó lesz.

2023. jún. 1. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen voltam így. Nem működtünk több okból is, de nagyon ragaszkodtam hozzá, erkölcsös volt, jókat sétáltunk, kedves volt, nem tudtak lelépni mellőle, pedig volt baj. Végül ő szakított, majd bele őrültem, elmentem utána, nem nyitott ajtót, nem válaszolt az üzeneteimre. Ő volt az okosabb, aki megmerte ezt lépni, tudta, 100x is ujrakezdhetnénk, a probléma nem oldódna meg. Sok sírás után lassan megszoktam az érzést. Adtam magamnak időt, nem ismerkedtem, csak túlléptem. Már 4 év után tisztán látom, hogy hálával tartozom azért hogy ignorált. Én gyenge voltam, megaláztam magam rendesen, hogy nem tudtam elengedni. Te ne tedd. Ez már halott ügy, nagyon sajnálom de fogadd el. Kitartást és adj magadnak időt. Inkább így legyen vége, mint 2 gyerek után 40 évesen. Sírj a szúleidnek, halgasd meg őket. Ha akarod hajtsd egyfolytában hogy de Te őt akarod akkor is. Az idő majd begyógyítja.
2023. jún. 3. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,úgy döntöttem felkeresek egy pszichológust😔 1 hete sírok utána,és az van bennem mi lett volna ha..úgy érzem ezt már egyedül nem tudom elengedni csak segítséggel. Arra is gondoltam hogy kipróbálok valami sportot ami leköt. Utolsónak üzenem,hogy köszönöm a választ,azt hittem egyedül vagyok ezzel hogy én hülye elmentem hozzá és minden nap írtam neki,sajnos 1 hét után is az van bennem h bárcsak írna és bocsánatot kérne..tudom hogy ez nem jó,de az sem hogy csak az egyik tegyen a másikért mert ő ezt akarta.
2023. jún. 3. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi tortent veled azota?:-)
2023. jún. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!