Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom, ha nem vagyok szerelmes?
Októberben szakítottunk, azóta nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Beszélni szeretnék vele, várom, hogy esetleg ő keressen. Nehezeb viselem, hogy már nem az életem része. Mégis úgy érzem, nem voltam/vagyok belé szerelmes. Akkor mi lehet ez?
Fél évig voltunk együtt. 25 éves nő vagyok.
" Beszélni szeretnék vele, várom, hogy esetleg ő keressen. Nehezeb viselem, hogy már nem az életem része."
Ez a válasz a kérdésedre.
Köszönöm a válaszaitokat!
Azért gondolom, hogy nem voltam szerelmes, mert sosem éltem át azt a "meseszerűséget", ahogy mindenki leírja ezt az egészet. Tehát ugyanazt éltem meg, mint amit a 6-os válaszoló leírt. A különbség itt az, hogy Ő 3 éve van együtt a párjával, mi pedig fél évet voltunk együtt, azaz még javában meg kellett volna lennie a rózsaszín ködnek (legalábbis szerintem).
Kedves 7-es, nem én szakítottam. A szakítás után keresett, barátilag szerette volna tartani a kapcsolatot, de én többre vágytam volna, mint barátság. Érthető, hogy ezek után nem keres, de elmondása szerint fontos vagyok számára, szeretne tudni rólam. Örülnék neki, ha magától döntene úgy, hogy felmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!