Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a lelkunket ujra felepiteni?
Miota elhagyott a baratnom teljesen ossze vagyok torve. Ugy erzem a harag, a banat es a duh felemeszt.
Hogyan lehet a lelkemet ujra abba az allapotba hozni, mint a megismerkedesunk elott volt? En nem akarok mar rola tudomast se venni es haragudni se ra, de ugy erzem ez a folyamatos fajdalom onmagat gerjeszti..
Szerintem nem kell elnyomni az érzéseid, én mind mai napig valamilyen szinten szeretem a volt párjaim, némelyikre pedig valamilyen szinten haragszom azért amit tett velem, de ezek már olyan érzések amiknek volt lehetőségük kiteljesedni. Így habár ott vannak, de mintha nem is lennének. Félre vannak téve a lelkem egy leszakadt lezárult szeletébe.
Igazából mindig az idő van. Nagy sablon, de akkor sincs varázsrecept. Előbb utóbb minden elmúlik. Elmúlt a párkapcsolatod és utána elfog múlni majd az érzés is ami most tombol benned. Elkezdhetsz új dolgokat, elmehetsz pszichológushoz, célokat jelölhetsz ki, vannak amik segíteni, de a nagy gyógyító az idő lesz.
Nekem is frissek a sebeim.
Amivel próbálkozom:szabadságot vettem ki és szinte folyamatosan kirándultam.Nem arra kell gondolni,hogy szórtam a pénzt,csak reggel indultam, este hazaértem.sétáltam egyedül a természetben.Persze akkor is előtolakodtak a fájó érzések,emlékek,gondolatok...de azt mondtam magamnak,nem fogom keresni!Hagytam időt magamnak lenyugodni.Közben ő sem keresett,ami segített.
Ehhez valóban rengeteg idő kell és óriási lelki erő.Viszont megéri,saját magadba fektetsz.
Éld meg a fájdalmat. Muszáj kiadnunk magunkból..sírj,írd ki magadból,vezesd le. Ha mindent magadban tartasz,saját magadat emészted csak.
Nem kell elrejteni azt ami fáj,hiszen ez normális érzés..meg kell gyászolni a szakítást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!