Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan mivel lehet az egonkat meggyogyitani, az onbecsulesunket ujra felepiteni?
Exem kihasznalt honapokon at es csalt, ugymond egy potlek/ tartalek voltam neki, mig a hatam mogott ossze nem sikerult szednie a csajt akibe valojaban szerelmes. Nekem csak eljatszotta tettekkel es szavakkal is.
En igazan szivbol szeret(t)em sajnos meg mindig es vele kepzeltem a jovot.
Azota semmi onbizalmam, onbecsulesem, nullanak erzem magam ugy alapbol, a masik csajhoz kepest meg foleg.
Aki volt hasonlo szituban, az mit csinalt,hogy jobb legyen?
Először is ez az egész helyzet nem téged minősít, hanem őt. Attól még, hogy ő így bánt veled, te még értékes ember vagy. Ez a legfontosabb.
Ne próbálj most másik kapcsolatot keresni, sokan így akarnak vigasztalódni, de ez általában nem szokott működni. Találkozz inkább a barátaiddal, rokonaiddal többet, találj magadnak érdekes hobbit. A szerelmi csalódást ki kell heverni, de semmi okod arra, hogy magadat érezd kevesebbnek amiatt, hogy ő gyökérként viselkedett.
Én azt mondom, hogy ebből nem kéne egó-kérdést csinálni.
Nem hasonlítgatni kéne, és pláne nem egy tisztességtelen, aljas gyökér értékrendje szerint kéne megítélni magad.
Csaltak már meg. Volt, hogy mint kiderült, csak negyedik voltam a sorban. És? Kicsit égett a pofám, hogy ilyennel összeálltam, de ennyi. Egy biztos: ha valakiből kiábrándulok, akkor nem fogok futni utána. Mert tudom, hogy nekem nem olyan életre van szükségem, ahol egy megalázott, sokadik ember vagyok.
Miért lennék attól nulla, mert egy embernek nem kellettem? Él 8 milliárd ember a Földön. Nehogy már egy miatt érezzem rosszul magam. A világ pedig úgy működik, hogy ami/aki valakinek értéktelen, az lehet, hogy másnak a mindenséget jelenti. Ezért nincs is értelme egy valaki véleménye miatt sopánkodni.
Máshoz hasonlítgatni magunkat meg végképp értelmetlen.
Érezd át a helyzet abszurditását! Van egy gyökér, aki az alapvető tisztességes magatartásra sem képes. Te mégis azért ostorozod magad, mert az ő értékrendje szerint te nem állsz az első helyen? És ráadásul te az után irigykedsz, aki egy ilyen gyökérnek kell? Nemááááár....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!