Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megérdemelte volna?
Figyelt kérdés
Az exem mindig időhiányra hivatkozott. Nincs rám ideje, a munkája miatt. Felsővezető. Egy ideig megértettem a munkára való hivatkozást, de addig fajult a helyzet, hogy engem igazított a munkájához. Ami nem gond néha-néha, de ez állandósult. Ő ekkor ér rá, eddig és eddig (max másfél óra, a vége felé 4 hetente!) és akkor én is tegyem szabaddá magam. Milliószor elmondta hogy ő baromira elfoglalt stb. Szakítottam vele, és megmondtam neki, hogy a munka irányítja őt, nem pedig ő saját magát. Plusz sajnos egoista is volt, nem is kicsit. Utólag azon gondolkodtam, lehet fel kellett volna hoznom nekem azt, amikor anno egy orvossal jártam, és az sosem hozta fel a munkáját, nem kérkedett vele, és mindig "csinált" számomra, kettőnkre időt, pedig a korház mellett magánrendelései is voltak, és külföldre járt konferenciákra, és onnan is szánt rám időt, sosem éreztette hogy ő aztán hatalmas ember. Szerintetek kár hogy ezt nem hoztam fel neki szakításkor?2023. máj. 7. 18:43
1/13 anonim válasza:
Ugyan minek hoztad/hoznád fel, hogyha nem te voltál neki az első? Aki akar az szakít rád időt, ha meg nem tud, akkor olyan emberrel ismerkedjen, akinek ugyanúgy sűrű a napja, vagy egyáltalán ne is ismerkedjen.
2/13 A kérdező kommentje:
Egoista volt! Konkrétan kérkedett és dicsőítette saját magát. Lekezelő volt. Hozzá senki sem érhet fel.
2023. máj. 7. 18:48
3/13 anonim válasza:
Jó, de te miért nem szakítottál előbb? Jó, hogy észhez tértél, de talán hamarabb kellett volna. Ő nem tehet arról, hogy te hozzá igazítotad a te időd egyáltalán.
4/13 anonim válasza:
Szakítottál vele, lépj tovább! Mit foglalkozol még mindig vele? Te magad mondod, hogy egoista volt. Hagyd dolgozni, ha ennyire elfoglalt és éld az életedet.
5/13 anonim válasza:
Nyilván megérdemelte volna, hogy beolvass neki, de inkább magadra légy már tekintettel, ne vele törődj. Hogy milyen ember a párkapcsolataiban, az legyen az ő baja. A lényeg az, hogy nem a tiéd.
6/13 anonim válasza:
De mi az, hogy megérdemelte volna, amikor a kérdező önszántából ugrott, amikor a pasi szólt? A kérdező volt olyan kapcsolatban az orvossal, aki szánt rá időt, akkor miért nem rakta ki előbb? Olyan embernek te hiába olvasol be, akit nem érdekli, vagy aki tényleg nem tehet arról, hogy ő ugrott.
7/13 anonim válasza:
A lényegen semmit sem változtatott volna.
Tisztában van ő azzal nagyon is,hogy aki fontos számunkra,arra szánunk időt és energiát.Mégis,részben tudatosan úgy alakította az életét,hogy nem te voltál a legfőbb prioritás.Azért,mert sajnos benned ennyit látott,a karrierjében meg sokkal többet.
Az biztos,hogy neked mindenképpen jobb,hogy így alakult.
8/13 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, h felhoztad-e ezt vagy sem, ne bánkódj ezen. A pasiknál sajnos a hanyagolás azt jelenti, h nem tervez veled hosszú távon, így akarja kiprovokálni a szakítást, mert nincs hozzá töke.
9/13 anonim válasza:
Felsővezető ahogy írtad, nemtudom merre, de ha nagyobb vadállatnál akkor az egész komoly pozíció. Persze, hogy nem jut ideje semmire, hiszen ezt csak úgy lehet csinálni, ha csinálod. Sajnos ezekben a körökben gyorsan kirúgják az embereket így gondolom benne van a stressz és a kényszer hogy dolgozzon keményen.
Lehetnél megértőbb.
10/13 anonim válasza:
MAJDNEM hasonló helyzetbe voltam. Csak nálunk a haverokhoz ment. Vagyis azt kamuzta dolgozik. Közbe meg 30 kilóméterrel volt a kocsmába vagy diszkóba. Azért mindig kiderült. Soha nem volt ideje rám. Mert haverok az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!