Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemel egy szívatást?
Figyelt kérdés
4 hónapig jártam egy pasival. Minden tökéletes volt, a tenyerén hordozott, már az első hónap után a közös jövőnket tervezgette, eljátszotta, hogy totál belémszeretett. Ma derült ki, hogy mellesleg van egy másik barátnője 2 éve.. Velem csak szórakozott. Totál ki vagyok.
Semmi nem utalt arra, hogy van egy másik nő a képben, voltam nála százszor, sem élőben, sem facebookon, sehol nem volt nyoma a lánynak. Szívem szerint közölnék mindent a csajjal, de úgy érzem, én sem lennék akkor különb. De egy kis szívatást kitaláltam neki. Senkinek nem fájna, csak neki, és ki sem derülne, hogy én voltam. Szerintetek megérdemli?
Sajnálom, hogy igy jártál, de amúgy mivel szivatnád meg?
2017. júl. 28. 14:49
4/17 anonim válasza:
Megérdemli a szivatást.
Mikor nálam volt hasonló, akkor egyszer kinyomoztam, hogy mikor és hol lesz nyilvános helyen a barátnőjével. Odamentem a "pasimhoz" köszönni, meg hogy nem-e akár bemutatni az ismerősének. Oltári jelenetet rendezett a "hivatalos" barátnője, legalább ő is megtudta az igazat.
2017. júl. 28. 15:13
5/17 anonim válasza:
Undorító, hogy egyesek milyen hidegvérrel játszanak mások érzéseivel. Őszintén sajnálom, hogy így megszívtad :/ Nem vagyok a bosszúállás híve, de én simán megmutatnám a másik lánynak a beszélgetéseiteket, gondolj csak bele, vele is ugyanazt játssza, amit veled játszott, te nem örültél volna, ha a másik lány kitálal neked? Én biztos áldottam volna érte.
2017. júl. 28. 15:13
6/17 anonim válasza:
Én nem szívatnám meg, csak elmesélném a barátnőnek a történteket. Joga van tudni, hogy milyen emberrel van együtt...
2017. júl. 28. 15:39
7/17 A legrosszabb válasza:
Ajjajjajj... a jóképű, izmos, latin dzsigoló eljátszotta a hős szerelmest, a kérdező meg csont nélkül benyalta. :( Tudod miért nem tudlak sajnálni? Mert mindezek után nem is alfahímen fogsz bosszút állni, hanem azokon a normális srácokon, akik a jövőben ismerkedni akarnának majd veled.
2017. júl. 28. 15:54
8/17 anonim válasza:
Ismeros.... :( velem a baratnom csinalt igy. En nem szivattam meg, hanem o. Kerestem probaltam bekulni, es o megszivatott. Meseld el a masik lanynak, ne tegy mast. 22 F
2017. júl. 28. 16:13
9/17 anonim válasza:
Az korrektebb, ha a csaja tudomására hozod, de én azon is elgondolkodnék...
2017. júl. 28. 16:32
10/17 anonim válasza:
Ritkán értek egyet maradéktalanul A legrosszabb nevű userral, de most igaza van. Amúgy ez karma. Nem lehet, hogy korábban te is szétszívattál már valakit vagy több embert is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!