Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megérdemel vki 2.esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemel vki 2.esélyt?

Figyelt kérdés

Mellette bizalmatlan vagyok.(ő meg egyenesen féltékeny típus)

Nem érzem azt hogy el lenne mellettem köteleződve.

Pedig azt mondja szeret meg stb és hű is fizikailag. (De a közösségin meg ki tudja kikkel csetel kit miert likeol)

Egyszer ez a probléma már robbant. Mert jöttek be neki nőktől uzenetek es gyorsan törölte. Olyan volt mintha tarskeresozne is.

Majdnem szakitottunk.

Nem érdekelte.

De kibekultunk es inaktiválta magát.

Gondoltam tiszta lappal indítunk mindent. Nem fognak már ilyen internetes idiótaságok a kapcsolatba bekavarni.

De továbbra is azt ereztem mintha velem se lenne csak használni. Egyfajta törődéshiány miatt állandóan. Így ismét bizalmatlan voltam mikor hagy el. Én kellek e neki.

Ez miatt megint veszekedések lettek. Kertem bizonyítson hogy komolyan vesz. Erre azt lépte hogy folyamat lecseszett hogy elege van belőlem kiábrándult ne legyunk egyutt, csak szex.

Ez volt a 2.szakítás.

Most kapar.

Ajándékokat hoz, étterembe akar vinni, milliot hív ír jön, belepusztul kb a szakításba.

De nagyon keményen. Ki akar békülni.

Felnőttek vagyunk, abban a korban, amikor már nemigen "pattog" az ember kapcsolatbol kapcsolatba. Ezt kérem figyelembe venni.

Határidőt kaptam, amiért már nem bírja idegileg.

Ha kinis békülnék nekem azzal egyúttal be kellene vállalnom azt a kockázatot, hogy később megint sírás lesz a vége.

2021. dec. 3. 08:12
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Azaz kapcsolatban semmit nem bizonyított hogy komolyan venne. Sőt. Csak most szakítás után hozza le a csillagokat.

Azt mondja most jött rá arra hogy számítok. Es nem bírja nélkülem stb.

Kaocsolatban le se sz.rt

2021. dec. 3. 08:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vállalnám be!

Nem lehet tervezni vele!

2021. dec. 3. 08:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Határidőt kaptam, amiért már nem bírja idegileg."

:D

Nem vagy normális, ha ilyen kijelentések után adsz neki egy századik esélyt. (nem másodikat, mert csak a kis szappanopera alatt vagy 5x szakítottatok)

2021. dec. 3. 08:28
 4/17 A kérdező kommentje:

Ez érthető 2.

Teljesen ki van készülve le van fogyva látom ahogy beszél.

Nem lehet egy embert a végtelenségig "kínozni"

2021. dec. 3. 09:08
 5/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Le van fogyva... Igazából ha ezúttal valamilyen oknál fogva (legyünk naivak) "komolyan is gondolja", a bizalom MÁR nincsen meg. Erre nem lebet alapozni. Ha viszont nem vagyok naiv, azt mondom: Az ilyen ember NEM FOG VÁLTOZNI. Engedd el, szerintem. Keserítse más életét - ha tudja. Meg hogy még ez ad NEKED határidőt... Bef*s*k! Amíg nincs jobb, egy "darázsfészeknél még te is jobb vagy", nemde? Meddig lehet hitelt adni egy ilyen ember szavának? Elárulom: Semeddig! Ha neked jó szenvedni, nem állok az utadba. Légy vele boldog. De ha boldogságra vágysz, akkor azt ne az oldalán keresd. Igen, nyersen fogalmaztam. De remélem átmegy a lényeg. :)))
2021. dec. 3. 09:21
 6/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
*lehet
2021. dec. 3. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Volt már hasonlóban részem, de mi még csak akkor kezdtünk el talalkozgatni. Mikor rajöttem milyen, azonnal véget vetettem az egésznek. Nagyon rossz volt, mert meg volt a plusz kettőnk között, mégis el kellett küldenem.
2021. dec. 3. 09:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Itt a tegnapi kérdésed, egy a sok száz közül!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Szerintem mond meg neki, hogy vegyen feleségül, mert csak akkor leszel újra vele! Úgyis mindig azt mondod, hogy bizonyítson neked. Azt ugyan nem értem, hogy milyen nagy bizonyításra vágysz, de nektek össze kellene házasodni.

Akkor végre nyugi lenne, és nem írnál ki minden nap két kérdést ugyanarról a pasasról. Bár akkor meg a házassági problémáidról lenne napi panasz!

Most őszintén szerinted az normális, hogy te itt hónapok óta minden lehetséges rosszat elmondtál erről az emberről ami csak létezik, de még mindig vele vagy elfoglalva?!

Ha valaki ennyire rossz ember, mindig csak bajod van vele, állandóan panaszkodsz róla, akkor mit akarsz még tőle? Te ezt élvezed? Vagy csak szeretsz nekünk panaszkodni? Mi ebben a jó? Miért nem tudod otthagyni végre?

Te is leírtad: "később megint sírás lesz a vége"!

2021. dec. 3. 09:47
 9/17 A kérdező kommentje:

Én is azt érzem hogy egy instabil jellem.

Es ha ki is békülnék vele, talán fél év, és megint mintha csak használna.

Mondtam neki hogy gondoljon már bele ugyanazzal a nővel beszél, akinek azt mondta kiábrándult legyen csak szex!

Gondolkozzon már mit akar tolem.

Most azon van hogy meg akarja azt tudni hogy nekem mitol lenne bizalmam felé.

Hogy miert erzem en azt a kapcsolatban, mintha csak használgatna.

Amit szerintem még itt is ért mindenki amiket leírtam hogy mitol.

De ő nem. Ő szerinte engem szeret hű volt mindig is es en kombinálok csak.

2021. dec. 3. 09:55
 10/17 A kérdező kommentje:

8#

Már próbáltam mondani neki azt hogy próbálja meg mással.

Legyen külön életünk egy darabig.

Aztán majd alakul mi lesz velunk esetleg bőven később.

Szerintem kell az, hogy ő 100 ra tudja azt, más nő kell e neki vagy en.

Probáljon ki más nőket. Próbáljon élni.

De azt mondja ő már kiélte magát.nem kell más. De nyilván lesz más, ha vége.

2021. dec. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!