Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megérdemel vki 2.esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemel vki 2.esélyt?

Figyelt kérdés

Mellette bizalmatlan vagyok.(ő meg egyenesen féltékeny típus)

Nem érzem azt hogy el lenne mellettem köteleződve.

Pedig azt mondja szeret meg stb és hű is fizikailag. (De a közösségin meg ki tudja kikkel csetel kit miert likeol)

Egyszer ez a probléma már robbant. Mert jöttek be neki nőktől uzenetek es gyorsan törölte. Olyan volt mintha tarskeresozne is.

Majdnem szakitottunk.

Nem érdekelte.

De kibekultunk es inaktiválta magát.

Gondoltam tiszta lappal indítunk mindent. Nem fognak már ilyen internetes idiótaságok a kapcsolatba bekavarni.

De továbbra is azt ereztem mintha velem se lenne csak használni. Egyfajta törődéshiány miatt állandóan. Így ismét bizalmatlan voltam mikor hagy el. Én kellek e neki.

Ez miatt megint veszekedések lettek. Kertem bizonyítson hogy komolyan vesz. Erre azt lépte hogy folyamat lecseszett hogy elege van belőlem kiábrándult ne legyunk egyutt, csak szex.

Ez volt a 2.szakítás.

Most kapar.

Ajándékokat hoz, étterembe akar vinni, milliot hív ír jön, belepusztul kb a szakításba.

De nagyon keményen. Ki akar békülni.

Felnőttek vagyunk, abban a korban, amikor már nemigen "pattog" az ember kapcsolatbol kapcsolatba. Ezt kérem figyelembe venni.

Határidőt kaptam, amiért már nem bírja idegileg.

Ha kinis békülnék nekem azzal egyúttal be kellene vállalnom azt a kockázatot, hogy később megint sírás lesz a vége.

2021. dec. 3. 08:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdezted tőle, hogy tervez e veled összeköltözést, házasságot?

Ha jól tudom már ez egy két éves kapcsolat?!

Akar e szintet lépni a kapcsolatotokban? Szerintem nem, azok után amiket eddig írtál róla. Ő már negyven felett van, mikor akar már "megkomolyodni"? Szerintem sosem. Neki csak a szokásos szexadagjára van szüksége. Azért kérlel téged, mert szexhiánya van, és hozzá van szokva, hogy tőled megkapja!

2021. dec. 3. 10:03
 12/17 A kérdező kommentje:

"Kérdezted tőle, hogy tervez e veled összeköltözést, házasságot?"

Ilyenekről mar beszéltunk. Igen házasságtervező.

Kérdés csak az kivel.

Plusz ugye en hova tervezzek ilyeneket vele mikor pont hogy a szakitáson vagyok es nem épp azon hogy még hozzá is menjek?!

2021. dec. 3. 10:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Megkérne aztan fel ev mulva meg azt kapom megint, hogy kiábrándult?

Na ezeket a bajokat akarja most (véletlenul sem a kapcsolatban akarta, hanem szakítás után...)megoldani.

2021. dec. 3. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Látod, meg is válaszoltad a kérdéseidet!

Lehet vele jövőt tervezni, azok alapján amit az elmúlt időszakban (mióta együtt vagytok) csinált? Nem.

Hozzá mennél feleségül? Nem, mert félsz, hogy "baj" lenne.

Akarsz továbbra is szexuális szolgáltatást nyújtani, komoly tervezhető kapcsolat nélkül? Nem.

Úgy viselkedik ez a pasas, hogy lehet vele hosszútávra tervezni, közös jövőt alapozni rá, gyereket vállalni vele? Nem.

Eddig ezek voltak a válaszaid, de javíts ki ha tévedek!

Akkor még mi a kérdés?

Nem értelek!

2021. dec. 3. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Ez így van ahogy irtad bennem.

Nem bízom vele semmiben.

Tényleg semmi de semmi más miatt nem gondolkoznék az egészen, ha most egyszeruen nem küzdene, hanem fogná magát keresne mást es kész.

Ő kavar meg.

2021. dec. 3. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Senki nem érdemel kapcsolati szinten sem második,sem x-edik esélyt.

Ha az emberek nem lennének ilyen földhözragadtak, ilyen kényelmesek, akkor nem adnának és nem kérnének esélyt.

Születni sem lehet kétszer.

A hibák pedig nem múlnak el, max ideig óráig lehet takargatni, vagy színészkedni.

Tapasztalat. Sosem adtam, sosem kértem új esélyt. Lelkileg stabil vagyok, és sajnos magam körül látom az újrakezdések kudarcait.

2021. dec. 4. 09:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Én is úgy vagyok vele, hogy kapcsolatBAN kellett volna bizonyítani, és nem utólag.

Amire amugy meg kapott már egy ujabb esélyt(amit szintén lehet nem kellett volna megadnom),amit eljátszott.

Kèrdeztem őt arrol hogy most ha kibékülnénk aztan félév mulva megint szakítunk, annak mi értelme van??

Azt mondta rá senki nem lát a jövőbe, nem lehet tudni félév múlva mi lenne.

Na köszi. Így béküljek ki vele. Ezt ő sem gondolhatja komolyan, mégha igaza is van.

2021. dec. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!