Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azert hagyott el mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert hagyott el mert nem volt onbecsulesem, negativ es szomoru voltam. Ha valoban ez volt az oka, most hogy mar jol vagyok, vajon akarna velem beszelni?

Figyelt kérdés

Osszetornek ujra mint amikor elhagyott ha irnek neki, de nem irna vissza.

Egy probat meger?

Sajnos azota is azzal telnek a napjaim, hogy jobban legyek, hogy ot vissza kapjam. Csak emiatt lettem jobban

2023. máj. 5. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

A 7-es nagyon jól leírta. Minek neked egy olyan valaki, aki nem segít a bajban, hanem kidob, mint a szemetet?

Térj már észhez, és ismmerd fel, hogy aki nem szeret, ahhoz nem érdemes kötődni.

Menj el szakemberhez, beszélj barátokkal, talápj hobbit, tűzz ki magad elé célokat, teljesítsd a vágyaidat. Csak NE keseregj és nyöszörögj valakiért, akinek nem jelentesz semmit. Mindegy most mit érzel, el fog múlni. Jobb lesz.

2023. máj. 6. 01:24
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Csak szarabb lesz. Folyamatosan szerepet kell jatszanod hogy eros, magabiztos no vagy es belzl szorongsz a megfelelesi kenyszertol. Hidd el hofy attol erosodsz meg igazan, ha elengeded ezt a pasit. Mert nyilvanvaloan egy abnormalis kotodest tudsz kialakitani vele, valamilyen csaladigyerekkori traumahoz kotott erzes miatt valasztottad pont ot, mert o is benne van ebben a dinamikaban.
2023. máj. 6. 07:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sincsen önbecsülésed, szóval felesleges a kérdés.
2023. máj. 6. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Írj!
2023. máj. 6. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igazán hozzászólhatnál a témához.
2023. máj. 6. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Trollkodik. Egyelőre nincsen ötlete, hogy mit válaszoljon.
2023. máj. 6. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen emberrel kapcsolatban - soha többet! Ha van egy kis esze az exed is jó messzire elkerül.

Ha segítséget kérnétek, mondjuk nem tennétek tönkre a másik embert, aki először segíteni akar, aztán meg már rhadtul belefárad a veletek való lavírozásba - mit mondhatok, amit még elvisel, vagy egy apró mondatra is megsértődik vagy elbőgi magát?

Nem, köszi, ez nem pálya.

2023. máj. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!