Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoztatok vissza az onbecsuleseteket, amit lerombolt az exetek?
Ugy erzem nullarol kell felepitenem magam. Az onbecsulesem, a noissegem teljesen lerombolta. Annyit latok az egeszbol,hogy nem voltam eleg jo neki es,hogy mindenert en vagyok a hibas, holott ez egyaltalan nem igy van, de megis ezt erzem.
Egy masik lanyra vagyott vegig a kapcsolatunk alatt, aki nem akart vele osszejonni, szakitas utan meg mar ugy hallottam,hogy egyutt vannak. Eljatszotta persze a nagy szerelmest, de utolag latom,hogy hazugsag volt az egesz.
Emiatt teljesen megkerdojelezem magamat.
Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom mar, de teljesen osszetort.
Hát ne az ő szemével lásd magad. Fordulj azokhoz, akik értékelnek.
Viszont irreális elvárás magad felé nem hagyni időt a gyászra. Az a normális, ha fáj. De próbáld tudatosan kezelni.
Kicsit foglalkozz most magaddal, csinálj olyasmit, amik régen, még előtte eltöltöttek örömmel, büszkeséggel. Találd meg, ki vagy te mint önálló ember. Mit szeretnél elérni akár anyagiak, egészség, akár lelkiekben, szellemiekben való fejlődés... Csak voltak valami céljaid azon túl, hogy párod legyen. Aztán ha ez megvan, hidd el, lesz, aki újra értékel és te is okosabb leszel, kit érdemes közel engedni.
Nagy igazság van abban amit a #3-as válaszoló ír. A te értékeid nem attól függenek, hogy más mennyire becsül meg téged. Ő nem szeretett igazán. Tudom, hogy ezt nehéz elfogadni, ha te szeretted, de ilyen esetben sajnos csak az marad, hogy idővel tovább kell lépni.
Felesleges magadban keresni a hibát, hogy miért nem és mit csinálhattál volna másképpen a szeretet és a szerelem nem egy olyan dolog ami megtervezhető vagy kikényszeríthető lenne.
Igazából csak arra kell figyelned, hogy nem szabad hagyni, hogy rondán bánjanak veled, mert ha alacsony az önbecsülésed hajlamos lehetsz eltűrni az olyat amit nagyon nem kellene.
Koszonom a valaszokat.
#2 nem a kulseje miatt szerettem bele, megnyugtatlak.. nem egy alompasi volt kulsore.
Én is hasonlóan érzek, az exem nem lett belém szerelmes hiába voltunk együtt 4 hónapot. Éreztem, hogy nem szerelmes úgyhogy szakítottam, de azóta is marcangol, hogy miért nem szeretett meg és nem-e kellett volna még türelmesnek lennem, hátha kialakul.
Ti mennyi ideig voltatok együtt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!