Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember eseteben egy kapcsolat miert a masik ember onbecsulesenek szandekos lerombolasarol szol?
Nem tartom magamat egy hu de nagy tudosnak, se nem vagyok orvos stb. Par iskolat azert elvegeztem, onbecsulesem is ha nincs senkim normalis. Viszont engem nagyon durvan kifordit magambol es lerombol egy olyan kapcsolat, amiben ereztetik velem, hogy nem vagyok eleg jo. Tudom ilyennel nem is kene egyutt lenni, de hat van aki a sajat hibajabol tanul.
Plusz vannak dolgok amiket nem tudok vagy nem akarok elhinni meg akkor se ha mar kiszurja a szememet. Inkabb elnezem a masinknak, minthogy lekoptassam. Ugymond nem tudok csalodni. Vagy egyszeruen nem akarok. Mindig sokkal tobbet nezek ki egy illetobol mint ami valojaban ott van.
Csak a kisebbségi kompkexusos önértékelési zavarosak azok akik abbol nyernek önbizalmat ha a saját párjukat elnyomják és megmagyarázzák neki hogy semmit nem ér, úgyse kellene másnak, meg stb.
Az ilyenek mind saját magukról gondolják ezt és kivetítés a masikra. Saját magukkal van bajuk.
Es gyakorta megcsalók is gmhogy maguknak bizonyitsanak hogy ő kellenek másnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!