Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Két hónapja szakítottunk ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja szakítottunk , néhány hete nem is beszéltünk , és ma rám irt , reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt! Sajnos a távolság választott szét minket , én nem szeretem Budapestet , nem akartam költözni , ő a munka miatt nem akart Szegedre jönni, így szakítottunk !

Hetekig csak veszekedve tele fájdalommal írtunk egymásnak , aztán úgy két hétig semmit ! Ma pedig rám irt , és képeket küldött hogy a kis macskája mekkorát nőtt !

Őszintén elsirtam magam mikor megláttam …annyira szeretném hinni, hogy megoldhatjuk es újra együtt lehetünk!

Ugye ez jó jel ?

2023. máj. 1. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg csak unatkozott.
2023. máj. 1. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki is békülnétek hogy oldanátok meg a távolságot, ha eddig sem tudtátok?

Nem hinném hogy lenne értelme újból fölös köröket futni, mert így sosem lesztek túl rajta..

2023. máj. 1. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit nem értek? Ha ennyire szereted, miért nem mész Pestre? Valamit valamiért, olyan nincs, hogy minden tökéletes.
2023. máj. 1. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Kit érdekel, hogy szereted, hogyha nem mész Pestre és ő sem Szegedre? Ne légy már ilyen. Miért tagadod az igazságot? Nem szereted és ő sem szeret téged.
2023. máj. 1. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Persze , hogy jó jel!

Én is a kutyám miatt kezdtem írni a mostmár feleségemnek miután szakítottunk !

Ez mindig beválik , főleg ha kedveled a macskát és ezt ő is jól tudja !

Ha szereted akkor oldjátok meg, valaki költözzön !

Áldozatot kell hozni!

Hajrá !

2023. máj. 1. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből csak újabb fájdalom lesz ha egyikőtök sem hajlandó változtatni.
2023. máj. 1. 15:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, hogy az alapkonfliktus megoldása még mindig nem látszik. Ha pedig ez fenn marad, újra ugyanez lesz a vége
2023. máj. 1. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagyjából ugyanez a távolság volt (Budapest- Szeged melleti kis település), a párom szintén nem szerette Pestet, végül kompromisszumos megoldásként egy Budapest melletti agglomerációs településen költöztünk össze (Vác).

Ha igazán szeretitek egymást, ezen a távolság kérdésen simán túl lehet lendülni.

Miért nem tudtatok megegyezni, hová költözzetek? Mennyi ideig voltatok együtt?

2023. máj. 1. 16:18
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Belátható ideig lehet Bp-Szeged kapcsolatban lenni. Hosszútávon pedig simán lehet kompromisszumokat kötni. Ez rajtatok múlik. Van olyan ismerősöm, aki Bp-Szeged kapcsolatban van. Nehéz, de jó a kapcsolatuk. Olyat is ismerek, aki ezért nem jött össze valakivel. Kérdés, hogy kit mi köt az adott helyhez. Egyetem pár évig, karrier, munka, saját ingatlan, saját cég stb.
2023. máj. 1. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha össze is jöttök,az alapprobléma nem oldódik meg.

De ha meg valaki kompromisszumot köt,a másik félnek ugyanolyan szar lesz.

Ha Te nem tudod megszokni Budapestet,ő sem vidéket,ez a kapcsolat halálra van ítélve.

Szerintem engedjétek el egymást! Lesz más,aki közeledben lesz.

2023. máj. 2. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!