Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapja szakítottunk , néhány hete nem is beszéltünk , és ma rám irt , reménykedhetek?
Nagyon szeretem őt! Sajnos a távolság választott szét minket , én nem szeretem Budapestet , nem akartam költözni , ő a munka miatt nem akart Szegedre jönni, így szakítottunk !
Hetekig csak veszekedve tele fájdalommal írtunk egymásnak , aztán úgy két hétig semmit ! Ma pedig rám irt , és képeket küldött hogy a kis macskája mekkorát nőtt !
Őszintén elsirtam magam mikor megláttam …annyira szeretném hinni, hogy megoldhatjuk es újra együtt lehetünk!
Ugye ez jó jel ?
Ha ki is békülnétek hogy oldanátok meg a távolságot, ha eddig sem tudtátok?
Nem hinném hogy lenne értelme újból fölös köröket futni, mert így sosem lesztek túl rajta..
Persze , hogy jó jel!
Én is a kutyám miatt kezdtem írni a mostmár feleségemnek miután szakítottunk !
Ez mindig beválik , főleg ha kedveled a macskát és ezt ő is jól tudja !
Ha szereted akkor oldjátok meg, valaki költözzön !
Áldozatot kell hozni!
Hajrá !
Nálunk nagyjából ugyanez a távolság volt (Budapest- Szeged melleti kis település), a párom szintén nem szerette Pestet, végül kompromisszumos megoldásként egy Budapest melletti agglomerációs településen költöztünk össze (Vác).
Ha igazán szeretitek egymást, ezen a távolság kérdésen simán túl lehet lendülni.
Miért nem tudtatok megegyezni, hová költözzetek? Mennyi ideig voltatok együtt?
Ha össze is jöttök,az alapprobléma nem oldódik meg.
De ha meg valaki kompromisszumot köt,a másik félnek ugyanolyan szar lesz.
Ha Te nem tudod megszokni Budapestet,ő sem vidéket,ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Szerintem engedjétek el egymást! Lesz más,aki közeledben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!