Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok néhány hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok néhány hónap után bevallaná, hogy még érzéseket táplál az exe iránt, vele maradnátok?

Figyelt kérdés

A párom egy tegnapi veszekedés során bevallotta, hogy még nem teljesen múltak el az érzései az exe iránt. Elég sok időt töltenek együtt, és én emiatt féltékeny is voltam az exére, ezek szerint jogosan.

Azt állítja, hogy velem szeretne maradni, csak időre van szüksége, hogy feldolgozza az érzelmeit. Fontos nekem, és szeretem, viszont ezek után már nem tudok úgy nézni rá...

Szakítanom kéne?

2022. dec. 16. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vissza fog menni az exehez. Inkabb most menjen vissza, mint 5 ev utan.
2022. dec. 16. 15:52
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Hazazavarnám a getzhybe.
2022. dec. 16. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Feldolgozni az érzéseket egy kapcsolat előtt kell, nem közben. Én jartam úgy, hogy olyannal voltam együtt, aki meg nem tette túl magát a szakitason, miután mellettem összeszedte magát és persze engem közben érzelmileg tönkretett, elhagyott és elte világát. Most már eljegyezte az utánam következő barátnőjét, alakul az élete, míg én pánikbeteg lettem. Az élet sajnos nem igazságos.
2022. dec. 16. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott b.asznám ki! Elég volt egyszer átélni, hogy a párom szeretője az exe...
2022. dec. 16. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Azonnal otthagynám.
2022. dec. 16. 16:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal otthagynám. Az én páromnak én vagyok az első párja. Tehát, ilyen mondattal kiderülne, hogy hazudott feleslegesen egy hatalmas dologban.

Ettől elvonatkoztatva is azonnal szakítanék.

1. nem szeret.

2. hazudott arról, hogy szeret (különben ugye össze se jöttünk volna)

3. erősen kapcsolatfüggő (minek kezd kapcsolatba, ha nincs túl a régin)

4. nem tisztel, megaláz (azzal, hogy úgy vagyunk kapcsolatban, hogy ő mást szeret)

5. erről végig hazudott/titkolta

6. bizonytalanságban tart, erre nem lehet építeni, plusz rombolja az önbizalmam, ez mérgező kapcsolat így.

stb.

ezek közül egy is sok.

2022. dec. 16. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottam volna azon nyomban, hogy időt kért volna.

Nem kérdést írtam volna ki mondjuk, de még lapátra teheted, elvégre nem bufelejto akarsz lenni hanem egy társ, akit szeret és tisztel.

2022. dec. 16. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Addig engedd el, míg komolyabb nem lesz. Én is jártam így, csak arra volt jó, hogy teljesen lenullázza az önbizalmamat, meg tönkretegye a barátságaimat. Akárcsak a 3-asnál, úgy nálunk is csak arra voltam jó, hogy legyen egy érzelmi kapaszkodója.

25F

2022. dec. 16. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez megalázó.

N

2022. dec. 17. 06:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék mert ez így nem normális. Nekem nem hiányozna az hogy amikor rámnéz az exét látja,ha szexelünk..rá gondol.Teljesen tönkretenne az érzés.
2022. dec. 17. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!